NEWS

tnx

New member
עכשיו באמ טי וי

גוד שארלוט מקום שני במצעד Nu rock 10 NEMO - NIGHTWISH 9 FAILURE'S NOT FLATTERING - NEW FOUND GLORY 8 WINGS OF A BUTTERFLY - HIM 7 WELCOME TO MY LIFE - SIMPLE PLAN 6 MY IMMORTAL - EVANESCENCE 5 HELENA - MY CHEMICAL ROMANCE 4 PIECES - SUM 41 3 NO FEAR - THE RASMUS 2 WE BELIEVE - GOOD CHARLOTTE 1 NUMB - LINKIN PARK

noa131

New member
כע ראיתי...

מה עם chronicles of life and death? הוא לא יצא אחריו?

tnx

New member
כן אבל לא ב"תפוצה" עולמית

ככה שאירופה רואה את קרוניקלס וארה"ב את we believe.

FIRE GODDESS

New member
זה לא בדיוק -

ה-mtv שלנו קשור לכמה מדינות פה באסיה אם אני לא טועה ולכמה מדינות במזרחת התיכון שלנו ויש כמה מדינות באירופה שגם יש להם את זה אבל אני אישית לא יודעת בדיוק להגיד לך איזה מדינות אלה. התוכניות שמקרינים הם חלק אירופאיות והרוב אמריקאיות פשוט קראתי כתבה על mtv אז בזמנו שעשו כתבה על ג'יסון החתיך
ד"א mtv רוצה לקנות את ערוץ 24 המקומית שלנו כי הם אומרים ש24 מאוד מצליח בישראל וזה עושה להם תחרות....

tnx

New member
סיבכת לנו ת'חיים

זה פשוט מאוד, 1הקליפים המשודרים נון-סטופ הם מאירופה, בגלל זה יצא לנו לראות את קרוניקל ו-ווי בליב. בטי אר אל אני רואים את trl NY ובגלל זה גם יש הפרשים בין יציאת הקליפ שראית לבין הדירוג באמ טי וי. למשל these words של נטשה משהו.. אצלנו חורשים עליו חצי שנה ורק עכשיו בארה"ב הוא נכנס בתור קליפ חדש למצעד. זהו.

noa131

New member
נגיד שהבנתי...

שורה תחתונה.. ראינו את ווי בליב.. ראינו את בנג'י.. נגיד תודע ונשתוק..

למעלה