תודה על התמונות והכתבותשמש|
F FIRE GODDESS New member 13/5/05 #18 תמונה מהסרט Hell's Kitchen איך קוראים לסרט בעברית? כמו שכתוב או שנתנו שם אחר?
F FIRE GODDESS New member 13/5/05 #22 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
F FIRE GODDESS New member 13/5/05 #23 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
F FIRE GODDESS New member 13/5/05 #24 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
O One Falling Star New member 13/5/05 #28 אה ראיתי תסרט הזה.וגם היום ,כנסו-> ראיתי בפעם הראשונה פוקספייר... אחלה סרט דווקא.. לא משו מסעיר במיוחד אבל נחמד ביותר מזלטוב לי חח
אה ראיתי תסרט הזה.וגם היום ,כנסו-> ראיתי בפעם הראשונה פוקספייר... אחלה סרט דווקא.. לא משו מסעיר במיוחד אבל נחמד ביותר מזלטוב לי חח
O One Falling Star New member 13/5/05 #29 אה ואגב.. בסרט היא אומרת כשהיא מקעקעת על עצמה קעקוע של להבה שאש זה משו שמזין אותך אבל גם הורס אותך.. יש מצב שבעקבות זה היא החליטה לעשות את הקעקוע?
אה ואגב.. בסרט היא אומרת כשהיא מקעקעת על עצמה קעקוע של להבה שאש זה משו שמזין אותך אבל גם הורס אותך.. יש מצב שבעקבות זה היא החליטה לעשות את הקעקוע?
T The Lost Girl18 New member 13/5/05 #32 על איזה קעקוע את מדברת? אין לה שום קעקוע של להבה מלבד הציור שהיא עושה על עצמה בסרט כאילו.. אז כאילו בעקבות זה היא עשתה איזה קעקוע?
על איזה קעקוע את מדברת? אין לה שום קעקוע של להבה מלבד הציור שהיא עושה על עצמה בסרט כאילו.. אז כאילו בעקבות זה היא עשתה איזה קעקוע?
O One Falling Star New member 13/5/05 #35 היא קעקעה על עצמה במציאות את הכתובת "מה שמזין אותי, הורס אותי" אז רציתי לדעת אם היא הושפעה מהמשפט הזה בסרט פשוט ולקחה אותו לעצמה.
היא קעקעה על עצמה במציאות את הכתובת "מה שמזין אותי, הורס אותי" אז רציתי לדעת אם היא הושפעה מהמשפט הזה בסרט פשוט ולקחה אותו לעצמה.
T The Lost Girl18 New member 13/5/05 #37 אהה כן..יכול להיות אין לי מושג!.. זה יכול להיות מאגניב אם כן..