News Flash

News Flash

It's Called Rubberneckin' Rubberneckin' is receiving rave reviews! In this week's BILLBOARD, Chuck Taylor calls the Remix a surprising delight - "..Paul Oakenfold's Rubberneckin' remix is a surprising delight... managing to retain the innate sensuality of the original..great fun." Rubberneckin' מקבל ביקורות נלהבות! בלוח המצעדים השבועי צ'אק טיילור קורא לרמיקס - הפתעה מענגת: "פול אוקנפלד Rubberneckin' רמיקס הינו הפתעה מענגת... אשר מצליח לשמר את החושניות המולדת של המקור... הנאה גדולה." The new hot Rubberneckin' release hit the streets earlier this week. BMG is expecting to have a #1 hit with this one, following in the footsteps of last year's A Little Less Conversation. Help Elvis hit the top of the charts again in 2003 with the new remix by getting your copy of the new Rubberneckin Single. הפרסום החם החדש של Rubberneckin' יצא לרחובות השבוע. BMG מצפה למקום ראשון במצעד עם השיר הזה, אשר הולך בעקבות הלהיט משנה שעברה A Little Less Conversation. עזרו ללהיט של אלביס להגיע לראש המצעד עם הרמיקס החדש של 2003 בכך שתקנו העתק חדש משלכם של Rubberneckin סינגל.

כולם מדברים על Rubberneckin

גם בנענע לא פסחו על הרמיקס החדש בכתבה המוקדשת לרמיקס החדש של פול אוקלנד לשיר של אלביס. חיים ברשת > מולטימדיה ובידור אלביס חוזר?! המלך חוזר פול אוקנפלד, אחרי שביצע רמיקסים לכל אמן חי כמעט על פני הפלאנטה (מלבד אולי ניסים סרוסי, וגם על זה הדעות חלוקות), החליט לבצע מעבר חד לאמנים שכבר אינם בחיים. היתרונות – הם אינם יכולים להתלונן והדרישות שלהם בדרך כלל צנועות בהרבה. בצד החסרונות, קצת קשה יותר להקליט אותם מחדש, וכאן אפילו כסף לא ממש יכול לסייע. בשל פרץ נוסטלגי שנחת על אוקנפלד, אחד התקליטנים המוערכים בעולם, מוחזר אלינו אלביס מעולם שכולו המבורגרים וחמאת בוטנים (או, אם להאמין לקונספירציות הרבות – מחופשה ארוכה במיוחד בהוואי) ישירות לפסגת המצעדים. הפעם, מדובר בחידוש מרענן של Rubberneckin, אחד משיריו היותר מקפיצים של המלך. הקליפ נערך בזריזות מקטעי וידאו ישנים, וכנראה שיגיע רחוק, אם לסמוך על יד הזהב של אוקנפלד.

משהו נחמד שמצאתי בגלרית תמונות

אחת התמונות שהגעתי אליה דרך גלריית תמונת השבוע היא מתאריך 27 במאי 1956 שזה בדיוק היום שנולדתי, רק 18 שנים קודם לכן. אני מנסה למצוא תמונה של אלביס שצולמה ביום שבו נולדתי: 27 במאי 1974. אם מישהו מכם ימצא אני אשמח לראות את התמונה.

הכי קרוב שמצאתי

זה תמונה מהופעה בממפיס טנסי 17 במרץ 1974 חודשיים ועשרה ימים לפני שנולדתי.

מה הסיפור מאחורי התמונה הזאת?

עוד מהתמונות שהיו בגלריה. הופעה בעיר נורפולג ביולי 1975. אלביס עטוף בשמיכה? מישהו יודע מה הסיפור? היה לו קר? סתם סקרנית לדעת...

גרייסלנד - The road tour

באחד הקישורים לאתרים מצאתי את הדף הזה שמתאר סיור בגרייסלנד שבעצם הסיור מגיע אל האנשים. לפי התיאור באתר מדובר במשאית סמי-קונטיינר (18 גלגלים) שמכילה בתוכה, בין השאר: תכשיטים, בגדים, חפצים אישיים - פריטים שמעולם לא הוצאו עד כה מגרייסלנד וכעת מוצגים במשאים הזאת. התצוגה הניידת הזאת מגרייסלנד התאפשרה הודות ל Harrah's Entertainment and FYE (For Your Entertainment) music stores.

me22f

New member
מתי בדיוק יוצא הסינגל?

האלבום ב7 באוקטובר... הסינגל עוד לא יצא, נכון? לארץ הוא עוד לא הגיע לחנויות, בכל אופן (בדקתי...)

בינתיים יכולים להשיג אותו רק

חברי מועדון רשמיים הקשורים עם האתר elvis.com, הם מזמינים את החברים להזמין את הסינגל באמצעות האתר, אני לא יודעת אם הם גם מקבלים אותו, אולי הם מקבלים עדיפות בקניה ושומרים להם עותקים באופן מיוחד. אני לא חושבת שאני אקנה סינגל מדיסק שלם שאני אקנה אחר כך, כי ממילא השיר יהיה בדיסק.

me22f

New member
אם מוציאים סינגל ב3000 עותקים,

איך הוא יכול להגיע למקום הראשון במצעד?

יש לי רעיון - קנייה משותפת של הדיסק

מה דעתכם על הזמנה מרוכזת של הדיסק? יש אתרים באינטרנט שאפשר כבר עכשיו להזמין וברגע שהדיסק יוצא לחנויות המקדימים להזמין מקבלים בין הראשונים. נראה לכם?

תראות את רשימת הבקשות שלי ../images/Emo3.gif

נכנסתי לדף SHOP ELVIS באתר elvis.com ומילאתי את רשימת הבקשות שלי (wish list). אלו הפריטים הנבחרים שאני הייתי מעוניינת לקנות משם. יש עוד המון המון דברים שאפשר לקנות באתר הזה. כמובן, אם יש לכם כרטיס אשראי...

למעלה