news flash!!!!!!!

ChristiansGirl

New member
news flash!!!!!!!

טומי אוהב אוכל ישראלי!!!!! חחח דיברנו בשיחת ועידה רודי טומי אני ויעל והוא התחיל לספר לנושהוא אוהב קוס קוס, מג´דרה (עם צימוקים), חלבה, כל מני כאלה.. זה היה כ"כ מצחיק!! ומסתבר שהוא טבח מצוין, גם רודי אמר.. חח ויעל טוענת שגם היא...

the bra1n

New member
אין עלי

אני רצינית, אני מכירה שפית (אחת הטובות בארץ) והיא טוענת אני כמעט משתווה אליה... אם היא אומרת והוא אמר שהוא אוהב חלווה עם צימוקים, לא מג´דרה עם צימוקים

the bra1n

New member
אין עלי

אני רצינית, אני מכירה שפית (אחת הטובות בארץ) והיא טוענת אני כמעט משתווה אליה... אם היא אומרת והוא אמר שהוא אוהב חלווה עם צימוקים, לא מג´דרה עם צימוקים

shelly egan

New member
או שהיתכוונתם לחלבה???

הלבן המגעיל הזה??. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קטעים איתו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the bra1n

New member
חלבה

חילבה זה תבלין תימני מסריח (אפקט השעועית) שמוסיפים הרבה פעמים למרק, לא?

ChristiansGirl

New member
אין לי מושג...

אבל זה קרע אותי!!!!!!! הוא כ"כ הצחיק אותי איזה חמוד! נו הם אמרו שהם חוזרים בקרוב מה נסגר? שיתחברו כבר.. חח

shelly egan

New member
יעל,

חילבה, זה לא תבלין מסריח, אני אישית מאוד אוהבת לאכול את זה. וכן, יש כאלה שמוסיפים את זה למרק - כי זה טעים! איזה מזל שאנחנו לא לומדות באותה כיתה....

the bra1n

New member
תרגיעי שלא מארתי כלום, אסור כבר

להביע את דעתי? את ההחלטה הדפוקה הזאת קחי בחזרה לפורום של ווסט

p1nky

New member
חחחחחח קטעים איתו

הוא אמר לי עכשיו את השמות המלאים של ג´ייק ושלו. של טומי זה: Thomas Dale Otterbach Dreisch II ושל ג´ייק זה: Gustavo Adolfo Eitel Canales הוא גם אמר שבדרום אמריקה הילדים לוקחים את השמות משפחה שלהם גם מהאמא וגם מהאבא. ויעל, שאלתי סוף סוף, באמת אומרים את זה ג´ייק!

the bra1n

New member
קודם כל

אימאלה, איזה שמות! ומי גאון? אני גאון או מה? אמרתי לכן! חחחח... עוד משהו, יכול להיות שמיכל תבוא לישון אצלי, אבל דני, אני אדאג שהיא תלך עד שתבואי... אני ממש ממש מקווה שיצא לנו לדבר עם טומי או רודי, כי מיכל בדיכאון של החיים שלה עכשיו, ואני מנסה להחליט מה יעודד אותה

Daniela LR

New member
מה זה השמות האלו?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!! ושירי,איך חשבת שקראו לג´ייק?

the bra1n

New member
ששששששוש

היא לא5 ידעה איך לבטא את זה, איכשהטו אני אהצלחתי לפענח (שירי, זה לא אמור להיות התפקיד שלך להיות חכמה?)

p1nky

New member
לא, את המח!

ומאיפה אני אמורה לדעת, הם כותבים את זה gaec ורודי אמר שאומרים את זה משהו כמו yuic אני חושבת... זוכרת את זה יעל?

למעלה