newGuy, vi vere estas unika

newGuy, vi vere estas unika

Mi estas sufiche impertinenta por publike laudi vin kaj vian elstaran scipovon ghisnunan de E-o kaj deziras al vi dignan daurigon sur la jam ekirita kaj akirita vojo. Ghis plej baldaua persona renkontigho kaj senmaskigho salutas vin Dvir.

n e w Guy

New member
dankon

sed ne lauxdu min, lauxdu David - la skribanto de la mirindaj enigmoj. mi nur sercxas la respondoj en Babylon. kiu vi estas? mi ne vidis ke vi skribis io en la forumo

במקרה או שלא במקרה אני מכיר את דוד

ועוד חידה בראש פתוח, אחרי האוכל לקינוח והיא: המתעמל שנפל מהמתח ונשאר עם צליעה, אינו זקוק לפרסומת. Sukceson, mi fidas je vi.

newGuy אתה פשוט מהמם או סתם מיומן

תשובתך שוב נכונה, את שגיאותיך לא אתקן עכשיו ובפומבי, הן הטעויות הרגילות של הישראלים ושאר אומות העולם. אני באמת מצדיע לך, אל תאכזב ויותר מכל אל תעלם לנו פתאום. כבר היו דברים מעולם ושלא יהיו יותר.

Eldad S

New member
כל הכבוד, גיא!

כתבת שאתה נעזר בגוגל, כמדומני. האם במילוני אספרנטו מסוימים בגוגל? האם תוכל לפרט כיצד פתרת אחת מחידותיו של דוד בעזרת חיפוש בגוגל? אלדד <המסתקרן כל פעם מחדש מדרכי החיפוש של יורדי ים אחרים באוקיאנוס האינטרנט
>

n e w Guy

New member
בגוגל? לא לא

אני משתמש בשלושה מילונים עיקריים: 1) בבילון - הורדתי מהאתר של בבילון מילון אנגלי-אספרנטי, אספרנטי-אנגלי, ואספרנטי-עברי. צריך כמובן גם להוריד את התוכנה עצמה אך באתר ניתן להוריד אותה רק לתקופת זמן מוגבלת (יש כמובן מקומות אחרים בהם ניתן להוריד את התוכנה במלואה). נ.ב. אפשר גם לנסות את התוכנה אונליין אבל זה הרבה פחות נוח. 2) reta vortaro - אני מניח שכולם פה מכירים את השיחון הזה, שיש בו מספר עצום של מילים אבל זה קצת לא נוח לחפש בו. 3) מילון אספרנטי-אנגלי ולהיפך (אני לא יודע את שמו) - מילון נחמד בעל אוצר מילים די קטן אבל נוח ומהיר לשימוש. במקרים מיוחדים אני נכנס לאתר traduku - אתר עם כמה מילונים, שהטוב שבהם (לדעתי לפחות) הוא השני.

למעלה