new.. חבר´ה... ילד חדש הגיע לשכונה... כן,זה אני..
W Weird Eyal New member 19/12/02 #2 איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך וואוו גבר דוגמן הבית של פורום משינה! ברוך הבא אתה חתיך אז לא חייב לענות על מאיפה אתה וחמישה שירים שאתה הכי אוהב של משינה.....
איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך וואוו גבר דוגמן הבית של פורום משינה! ברוך הבא אתה חתיך אז לא חייב לענות על מאיפה אתה וחמישה שירים שאתה הכי אוהב של משינה.....
Q Queen Of Rain New member 20/12/02 #4 היי... ברוך הבא איש... מקווה שתהנה פה , אחלה של מקום.... דרך אגב אני נועה.. נעים מאוד..
מ מ החושנית New member 20/12/02 #5 ברוך הבא, יווווווווווו איזה חתיך, מקווה שתשים עוד תמונות שלך כדי שנוכל להתענג מהם. אז בקיצור, אתה פנוי, מאיפה? דרך אגב, ברוך הבא.
ברוך הבא, יווווווווווו איזה חתיך, מקווה שתשים עוד תמונות שלך כדי שנוכל להתענג מהם. אז בקיצור, אתה פנוי, מאיפה? דרך אגב, ברוך הבא.
W Weird Eyal New member 20/12/02 #6 אפילו אני שאני נשוי אני מתענג על התמונה שלו... כזה חתיך לא רואים כל יום
Q Queen Of Rain New member 20/12/02 #7 היי... גם אני מאשדוד....סבבה לנו... אז מה אתה תפוס..:/ , (אני משערת שמי שאתה איתה פצצת עולם..או שלא..) בכל אופן, חבל....בשבילך... שבת שלום..
היי... גם אני מאשדוד....סבבה לנו... אז מה אתה תפוס..:/ , (אני משערת שמי שאתה איתה פצצת עולם..או שלא..) בכל אופן, חבל....בשבילך... שבת שלום..