NEW |בוקר.. חדשה וקצת לא מתמצאת..
ו והלאה וכאן New member 27/8/10 #2 ברוכה המצטרפת../images/Emo20.gif תעשי לך קפה בינתיים. תרגישי בבית.
א אוקסימורון3 New member 27/8/10 #3 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אין לי ספק שתתאקלמי די מהר... ושתהיה שבת שולם לכולנו.
N NoaModiin New member 27/8/10 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif לא מתמצאת באינטרנט או בעינייני גרושות ? רק תשאלי, אנחנו פה...
R Rtitan New member 27/8/10 #10 ../images/Emo152.gif אני מבין שהוא עסוק בהכנות ... אז בלית ברירה אמלא את מקומו... שאני חמוד... ברוכה הבאה!!
../images/Emo152.gif אני מבין שהוא עסוק בהכנות ... אז בלית ברירה אמלא את מקומו... שאני חמוד... ברוכה הבאה!!
Y ye44 New member 28/8/10 #12 הכנות של מה ? אולי תשלח לי כמה זרים שיבואו לעזור לי לארוז לפני שיעלו אותם על השילוב של מעבר דירה והחג שבפתח מתיש אותי אתה יודע שותים הרבה למזלי אני כמו השפן של אנייג'ייזר
הכנות של מה ? אולי תשלח לי כמה זרים שיבואו לעזור לי לארוז לפני שיעלו אותם על השילוב של מעבר דירה והחג שבפתח מתיש אותי אתה יודע שותים הרבה למזלי אני כמו השפן של אנייג'ייזר
R Rtitan New member 28/8/10 #14 אוטוטו... ישאר מלאי גדול של מים מינרליים בטעם ענבים... אחרי שכל העובדים הזרים יתגיירו בשעה טובה ויוכלו להמשיך להעביר דירות ...
אוטוטו... ישאר מלאי גדול של מים מינרליים בטעם ענבים... אחרי שכל העובדים הזרים יתגיירו בשעה טובה ויוכלו להמשיך להעביר דירות ...
Y ye44 New member 28/8/10 #11 ממש אני מתחיל להזיל ../images/Emo7.gif תמשיכי תמשיכי חולה על הטלנובלות האלה "מתאקלם יפה " מתאקלמת יפה " תתחילי לשפוך או שתיקחו חדר זה פורום שאלות וסתלבט לא פורום סרטים בערבית
ממש אני מתחיל להזיל ../images/Emo7.gif תמשיכי תמשיכי חולה על הטלנובלות האלה "מתאקלם יפה " מתאקלמת יפה " תתחילי לשפוך או שתיקחו חדר זה פורום שאלות וסתלבט לא פורום סרטים בערבית
R Rtitan New member 28/8/10 #15 ../images/Emo2.gif בסרטים בערבית היה... "מתאקלם יפה " מתאקלמת יפה "??? לאן נעלם "אנא בחבאכ יא סוסו..." "אָבּוּי זה לא אָבּוּי, אבו חומוס חטף אותי שהייתי ילד קטן!!!" העולם משתנה מהר...
../images/Emo2.gif בסרטים בערבית היה... "מתאקלם יפה " מתאקלמת יפה "??? לאן נעלם "אנא בחבאכ יא סוסו..." "אָבּוּי זה לא אָבּוּי, אבו חומוס חטף אותי שהייתי ילד קטן!!!" העולם משתנה מהר...
R Rtitan New member 28/8/10 #18 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif yyy לא!!! לא!!!! אינתי בורגול??? מישמומקין!!! תפאדל, הבית מואר בנוכחותך... עכשיו תגידי, כשתכנסי באימאימהות פה, זה גם יהיה ששומעים את הזפטה אחרי שבוע בסרט הבא?
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif yyy לא!!! לא!!!! אינתי בורגול??? מישמומקין!!! תפאדל, הבית מואר בנוכחותך... עכשיו תגידי, כשתכנסי באימאימהות פה, זה גם יהיה ששומעים את הזפטה אחרי שבוע בסרט הבא?
א אוקסימורון3 New member 28/8/10 #19 לכל חובבי הז'אנר ולכל מותקפי הנוסטלגיה. הסרט הערבי של פעם בימי שישי ממשיך ומוקרן מידי מוצ"ש בערוץ 23. מביך להיזכר איך פעם היינו מרותקים למסך בשביל זה...
לכל חובבי הז'אנר ולכל מותקפי הנוסטלגיה. הסרט הערבי של פעם בימי שישי ממשיך ומוקרן מידי מוצ"ש בערוץ 23. מביך להיזכר איך פעם היינו מרותקים למסך בשביל זה...
י יערית New member 28/8/10 #20 בכלל לא מביך ) המביך שהייתי בוכה בסרטים האינפנטיליים האלו, במיוחד כששמעתי את פאריד אל עטראש ברקע... היה לנו טקס שלם סביב הסרט הערבי..אוכלים כ"כ הרבה שטויות ואחר כך מתכוננים לארוחת שבת
בכלל לא מביך ) המביך שהייתי בוכה בסרטים האינפנטיליים האלו, במיוחד כששמעתי את פאריד אל עטראש ברקע... היה לנו טקס שלם סביב הסרט הערבי..אוכלים כ"כ הרבה שטויות ואחר כך מתכוננים לארוחת שבת
א אוקסימורון3 New member 28/8/10 #21 ככה בדיוק היה נראה שישי בערב גם אצלנו. עד היום אני לא מבין איך היה נשאר לנו מקום למרק הקובה אחר כך....
ככה בדיוק היה נראה שישי בערב גם אצלנו. עד היום אני לא מבין איך היה נשאר לנו מקום למרק הקובה אחר כך....