New-York

yotamgo

New member
New-York

שלום לכם! אני קורא תדיר את הפורום הנהדר הזה על היוצרת האהובה עלי ביותר. אומנם לעיתים רחוקות אני מגיב אבל תמיד מוצא שהדרך הכי טובה להתעדכן על אלאניס היא דרך הפורום. גם אני הייתי בהופעה של אלאניס בארץ וחולם כבר שנים לראות אותה שוב בהופעה והחלטתי שאם ההר לא מגיע למוחמד אז מוחמד מגיע להר. אני טס לניו-יורק בחודש הבא ועל הדרך אשמח מאוד לראות הופעה שלה. אשמח אם תוכלו לתת לי את תאריכי הסבב החדש שלה. אני מבין שהיא הולכת להתמקד בסבב החדש בארה"ב (בדרך-כלל הייתי כועס על החלטה כזאת). מבטיח לשתף תמונות וחויות מהאהבה של כולנו. שי.

היא מופיעה בניו יורק ב15 לחודש אבל

נגמרו כבר הכרטיסים אליה.... אבל הכל אופן הנה כול תאריכים בארה"ב: 07 | Toronto, Canada 08 | Detroit, MI 10 | Minneapolis, MN » sold out! 11 | Chicago, IL 14 | Philadelphia, PA 15 | New York City, NY » sold out! 17 | Boston, MA 18 | Baltimore, MD 20 | Cincinnati, OH 21 | Nashville, TN 22 | Atlanta, GA 24 | Miami, FL 25 | Clearwater, FL 26 | Orlando, FL 28 | New Orleans, LA 29 | Houston, TX 30 | Ft. Worth, TX July 02 | St. Louis, MO 03 | Kansas City, MO 05 | Denver , CO 08 | Portland, OR 09 | Vancouver, Canada 10 | Seattle , WA 12 | Oakland, CA 13 | Los Angeles, CA 15 | San Diego, CA 16 | Phoenix, AZ 17 | Costa Mesa, CA

Rוית

New member
ואחרי שדן ענה תשובה עניינית

אני אענה בברוך הבא לפורום, אפילו שאתה קורא תדיר בו.. תמיד טוב לראות הודעות מקוראים סמויים

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif

בקשה קטנה..המון המון המון תמונות והודעת חוויות באורך הגלות! בשביל המסכנים שלא יהיו בהופעה..
*רחמים עצמיים*
אה, כן..תהנה!

למעלה