New York :)

G o n n z o

New member
New York :)

אתם מכירים משם חנויות של נחשים? פשוט חבר שלי שם, ויש מצב אולי הוא יביא לי משם משו. אז אם יש לכם שמות של חנויות, ביחוד אם יש להם גם אתרים אני אשמח תודה.

itamar14

New member
כמה

טוב שאתה מספר לנו על הברחה שאתה הולך לעשות.
אין לי מושג על חנויות NYC עצמה,אולי מישהו אחר.

G o n n z o

New member
איי יאא איי צ.צ.צ

הברחה לא? כולה שואלה איפה יש חנות. ואני רוצה להביא נחש אחד. לא לשוק המוני. ואם בכלל אסור וזו נחשבת הברחה. אז תסבירו לי איך החוק פועל פה בקשר לזוחלים.

אם אתה מביא אותו ללא אישורים

זו הברחה. תפנה לאגף היתרים ברשות הגנים ותברר איתם איך אתה יכול להביא נחש משם בצורה חוקית ואם זה בכלל אפשרי.

BabaGee

New member
רשימת חנויות ב NY +אתרים למי שיש

במדינה ולא רק בעיר.

itamar14

New member
כמו שיונתן

אמר כל עוד אתה מביא חיה ללא אישור ממקום אחר(לא משנה אם מדובר בכמות של 500 או 1) אז זה הברחה. לא נראה לי שיש לך טעם לפנות לרשות הסיכוי שירשו להעביר נחש הוא קטן(שואף ל-0%) אבל תנסה רק תדע שאחרי זה ישימו עליך עין כדי בדוק שאתה לא מבריח בגלל שלא קיבלת אישור. אני מתיע לך לרדת מכל הנושא יש מבחר של נחשים בארץ ואם אתה ממש בררן תברר עם בתי עסק גדולים שעושים משלוחים (עם אישורים כמובן) שיזמינו לך אישית. עוד כמה שקלים אבל עדיף.

G o n n z o

New member
טוב סבבה

אני רואה זה באמת מסובך. ירדתי מזה. ובקשר להזמנה אישית, בארץ קצת קשה לבטוח בבתי עסק...

gazon

New member
אין לך מה לרדת מזה...

פשוט מאוד תביא ציוד.... ציוד זה לא הברחה והכל שם הרבה יותר זול!!

itamar14

New member
מה הבעיה?

אתה אומר להם להזמין ורק מתי שהנחש בארץ תשלם להם כסף(אל תשלם לפני גם אם הם אומרים שמחר הנחש מגיע אל תעשה את זה).

G o n n z o

New member
?? לא התכוונתי להזמין מאתר.

חבר שלי נמצא בניו יורק סיטי, והוא יכול לקנות לי. אבל כפי שהברתם לי זה כאב ראש. ובקשר לציוד, מה אפשר להביא? תנו רעיונות.

naja

New member
ספרים זה רעיון מצויין.

ערכת "פרוב". כבלים לחימום(אם אפשר להתאים אותם לארץ). ספריי נגד קרדיות. תמצא חנות אונליין ויהיה יותר קל להמליץ.

BabaGee

New member
אפרופו ספריי נגד כרדיות

לפני כמה חודשים חבר שלי בא מארה"ב לביקור ואמרתי לו שיביא לי תכשיר נגד כרדיות (black knight לצורך העניין) , לא שהייתי צריך טפו טפו טפו אבל תמיד טוב שיהיה בבית
וכשהוא חיפש לקנות את התכשיר אז התברר לו שהתכשיר הזה נמכר רק עם מרשם מוטרינר. (זה היה בפלורידה , אולי במדינות אחרות בארה"ב הנהלים שונים).

Rea Livny

New member
יש מישהו

בשם אלעד, שחוזר מחו"ל בקרוב.הוא מביא איתו ציוד מצויין.במחירים ממש טובים. דבר איתי אם אתה מעוניין...

EladSmit1

New member
"יש מישהו בשם אלעד"

חח.... כן, זה אני. ותודה על יחסי הציבור רע

אילון פ

New member
גם אם נחש לא תקנה

ממש כדאי לבדוק בקשר לציוד מיוחד, יש הרבה דברים חיוניים ושימושיים שאין בארץ.

ציוד שכדי להביא

בתנאי שאתה רוצה להתמקצע הייתי ממליץ לך להביא משם:פנצטות/מלקחיים מדי חום אלקטורניים אם אתה רוצה,אינקובטור אם אתה מרבה .. תחשוב בכיון הזה בהתאם לצרכים שלך.

למעלה