New York, New York

New York, New York

הנה אנחנו באים... בעוד שבועיים המשוגע הראשי (ערן) והפסיכית שאיתו (אני) טסים לניו-יורק להופעה של סיימון & גרפונקל. מעבר להופעה, כנראה שנצטרך גם לאכול קצת
מאחר שיש לנו מגבלות קשות (אורז לדוגמא - מחוץ לתחום), ואחרי שעברתי על המסעדות המומלצות במאמרים (מחונכת
) באתי להתייעץ. האם יש המלצות עכשוויות. ברור לי שארוחות הבוקר יסתכמו בבייגל וגבינת שמנת (איש של הרגלים האיש שלי
) אבל הודעתי חגיגית שהפעם זה יהיה גם בילוי קולינארי (ולא, לא הקולינריה של מקדונלד'ס).

neta2

New member
ראשית כל קבלי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif על הופעתם

של סיימון & גורפינקל. אני ככ מקנאה, אהבת ילדותי ונעוריי ובגרותי וזה פשוט חלום שלי. אז תהנו הרבה הרבה. לגבי המלצות קולינאריות אין לי מה לומר משום שלא בקרתי בעיר הגדולה כבר 8 שנים.. ואני מאמינה שדברים התפתחו והשתנו. אז תהנו ותבלו.

rask

New member
NY

לפני כשלושה שבועות חזרתי מ NY והשארתי פה המלצה על מסעדה מקסיקנית מצויינת! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=551&msgid=22452552 תהני.

היתה ביום שישי כתבה של יאיר לפיד

בידיעות על ההופעה של סיימון וגרפונקל, וחשבתי עליכם. כייף לכם שאתם נוסעים, ואני בטוחה שתבלו נהדר
. אני ממליצה על סושי סמבה כמובן (להכין את הארנק) שיש בה כמובן הרבה יותר מסושי, כי זה פיוז'ן מאוד מיוחד. ממליצה לך בחום, להרים אליי טלפון, ולקבל קצת המלצות
.

gmgy

New member
ליטי! מה עם המסעדות שהמלצתי?

אני יודעת שזה היה מזמן אבל אני חושבת שזה עדיין תופס...

../images/Emo32.gif ...ולא בענייני אוכל -

הכתבה הזו היתה הכתבה (בעצם - זו לא כתבה...זה טור אישי. דר איז אביג דיפרנס
) הכי מבכיאה שקראתי מזה זמן. הבנאדם (לפיד האחד והיחיד) נכנס לי לקצות הנימים הלבביים (כלומר : לכל כלי הדם ב-
) ובכיתי כמו איזו ילדה קטנה.בכיתי ובכיתי. קתרזיס מושלם. כתבתי על כך מסר למרב ו"שלחתי" אותה לקרוא. מעניין שאת עושה אותו דבר...ידעתי שיש בך משהו...
. יאללה ביי. ענת.

סליחה...קבלו תיקון !!!

אכן , עבר ל"ידיעות" , מוסף 7" ימים"...וואו , שיחקת אותה. כמעט תבעו אותי על מידע מסולף...תודה !

קראתי גם קראתי

ומה אני אגיד, צמרמורת עברה בי. והידיעה שב-2 בדצמבר אני אעמוד שם, יחד עם ים האנשים שיגדשו את המדיסון סקוור גרדן ואתענג על הצלילים האהובים, מחפה (במעט) על הגעגועים לפשושון שבסופו של דבר נשאר כאן בארץ, שהתחילו כבר עכשיו.

אולה *

New member
גם אני חשבתי על מרב ../images/Emo3.gif

ולא יעזור כלום - יאיר לפיד חתיך!!!

עזבי חתיך - רק כושר הביטוי

והרגישות שלו "עושים לי את זה" בגדול...
יאללה , יאיר - להשתבט - ויפה שעה אחת קודם !
.

מרב, לא מירב, איף יו פליז...

ואם היית קוראת בתשומת לב היית מבינה שהיא נוסעת להופעה של סיימון וגרפונקל בתפוח הגדול (אבקשך להתרכז קמעא , ולא רק בענייני אוכל...
). ולגבי לפיד - לא כוס התה שלך ? - מעולה. אשמור אותו לעצמי בחתיכה אחת
.

טוב, טעות טועים טעינו ../images/Emo14.gif

אם כבר אז שחכתי כי אני קוראת הכול כול כול כול כלו כול
קחי אותו, את כולו אני נותנת לך למתנה ותהני המון
- אני מקוה שאת לא גבוהה מאד כי אז תהיה לכם בעיה...
לפוך
למרק עוף שיצא ליגה של סבתות
היום יש לי פסיכומטרי וקשה ונמאס
למשקל שלי שלא מתייצב אף פעם

למעלה