()new XmlDocument עף בחברת האחסון
[לא נגעתי המון זמן בקוד ובכל הקשור לתחום אז מצטער אם אני לא אהיה ברור] #ASP.NET + C כאשר משתמש מזין את פרטי כרטיס האשראי שלו, אני מזין את הנתונים לתוך קובץ XML:
כעת, במסכי האדמניסטרציה כאשר מנסים לשלוף את פרטי כרטיס האשראי המוצפנים:
למרות שדאגתי לתעד את רב הקוד (מזמן מזמן), היום זה לא אומר לי הרבה. אני לא בטוח מה לבקש מאנשי התמיכה הטכנית בחברת האחסון ודיי קשה לי לדבג (כאמור היא משתחזרת רק אצלהם). כל כיוון לפיתרון יעזור (גם, לא בטוח
). חג פורים שמייח, אלון
[לא נגעתי המון זמן בקוד ובכל הקשור לתחום אז מצטער אם אני לא אהיה ברור] #ASP.NET + C כאשר משתמש מזין את פרטי כרטיס האשראי שלו, אני מזין את הנתונים לתוך קובץ XML:
// encode card details as XML document xmlCardData = new XmlDocument(); XmlElement documentRoot = xmlCardData.CreateElement("CardDetails"); XmlElement child; child = xmlCardData.CreateElement("CardHolderName"); child.InnerXml = cardHolderName; documentRoot.AppendChild(child); . . .
ובסוף מצפין:// encrypt data encryptedData = StringEncryptor.Encrypt(xmlCardData.OuterXml);
שום דבר לא מתפוצץ בינתיים
xmlCardData = new XmlDocument(); xmlCardData.InnerXml = StringEncryptor.Decrypt(encryptedData); // extract data from XML ExtractXml();
נזרק Exception. הבעיה משתחזרת רק על שרתי חברת האחסון. אצלי לוקאלית הכל עובד. אין לי מושג מאיפה להתחיל