new topic

draedalus

New member
אני

מסיימת פה בארץ עוד 12 יום...:) ב-20...ומתחילה ב27 או 28 לאוגוסט בגרמניה....

נעמצי

New member
../images/Emo3.gif

סוף סוף תהיה פה עוד מישהי מגרמניה תבואי לבקר??? החופש פה הוא קצר..... אנחנו יוצאים נראה לי ב 27 ליוני וחוזרים ב 27 לאוגוסט. למה לא לפחות עוד יומיים לראשון בספטמבר??

draedalus

New member
אני יהיה הרבה במינכן:)

מתה על העיר הזאת...אני אבלה שמה שבוע ככה בחופש או משהו..לא יהיה לי הרבה לעשות בפרנקפורט..וגם בספטמבר/אוקטובר אני חייבת לבוא למינכן לאוקטוברפסט...:)

נעמצי

New member
הייתי בפרנקפורט

עיר יפה ויש בה מלא ישראלים. יהיה לך כיף שם, ובכלל אם את היית כבר בגרמניה את התרגלת לאנשים ולמנטליות ( דברים שעד עכשיו אני עוד סולת מזה ) ובכל אופן, תקפצי לבקר, אני משוועת לחברת ישראלים והישראלי בית ספר שלי כל כך עסוק עם הבחינות שהוא לא מתיחס אלי.........

Hwoarang

New member
מממממ-ה?

יש לי חבר בנאציה שמסיים ב-1 ליולי וחוזר ב15 לאוגוסט...מה בכל עיר זה שונה?

נעמצי

New member
כנראה,

אני נגיד לומדת בבית ספר פרטי, אז יכול להיות שזה משתנה מבית ספר לבית ספר. דבר שני אני מסיימת חטיבה. יכול להיות שזה שונה?

Emc2

New member
רגע רגע רגע....

את מכירה מישהי שגרה בגרמניה שקוראים לה הילה דרוקר?

Emc2

New member
לא בכל עיר...

בכל BUNDESLAND, המקבילה הגרמנית של STATES באמריקה... אבל עקרונית זה תלוי בבית ספר ורוב בתי הספר הפרטיים והבינלאומיים גומרים יותר מוקדם ומתחילים יותר מאוחר
משלמים יותר, לומדים פחות

אממממ... נראה לי ש...

היא התכוונה שגרמניה מאוד גדולה ובגלל זה היא לא מכירה את הילה דרוקר...

Emc2

New member
אהה...

אז לא רק שהיא ענתה להודעה הלא נכונה היא גם ענתה לשאלה שלא הייתה מופנית עליה...
חפיף.....

feeler

New member
אני עדיין בישראל, אז...

בצפר מסתיים בעשרים... מישהו יודע מתי מתחילים ללמוד במרילנד? ו... קצת דברים שלי...: רררררררר שונאת את ההורים שלי... אמא אמרה שאולי, במקום לסוע בעשרים וחמישה ביוני, ניסע בעשרים ושלושה. בלאט. ואולי בכלל ניסע ביולי, זה עדיין לא בטוח, כי אמא עדיין לא קיבלה אישור על הויזת עבודה שלה כי האנשים במשרד החוץ רעים. לשרוף את כולם. ניצן המיואשת שההוא דיבר איתה היום.

למעלה