New Subject(S) i have a lot of ideas:)

Brownie s

New member
New Subject(S) i have a lot of ideas:)

I think we discussed it before, but nevermind. Is it possible for a Vampire to be born? Was Conor in "Angel" a vampire or not? both Darla and Angel were vamps, but Angel had a soul. Vampires are suppose to be dead, how can they born? So what do u think? according to Interview it's not possible, because Claudia had stopped growing, physicly, from the moment she became a vamp. Do vampires that are born grow till they reach a certain age, let's say till they reach the age of their parents? think about it

Rose131

New member
קונור לא היה ערפד.

בעיקרון מה שקרה במקרה הספציפי הזה, זה כנראה כשאנג'ל ניסה להציל את דרלה מהמחלה שלה, הוא "הרוויח" חיים וכך יצא קונור. ובכלל, ישות עליונה[ג'סמין] התערבה בכדי שיוולד אז הכל אפשרי, לא? אבל בעיקרון לא אמורים להיות לערפדים ילדים, בדיוק בגלל שהם מתים ובעצם לא גדלים אז גם אם יוולד תינוק הוא פשוט ישאר.. כזה.. ביצית מופרית או משהו כזה, לא?

Novella2

New member
לא רואה אנג'ל :<

אממ, אין לי מושג. נראה לי שבמידה שערפד יכול להוולד ככה ההשערה הסופית שלך היא די הגיונית, אבל זה פשוט לא נשמע לי מתאים. ואין לי רעיונות אחרים. אני אחשוב על זה
(הודעה מיותרת, אבל השקעת
אז רציתי להגיב ~משהו~)

red violin

New member
זה תלוי בהגדרה של ערפד

אם אתה מגדיר ערפד כיצור מת מהלך - איך הוא הולך? הוא צריך לנשום? מה עם חמצן? איזו מערכת מעבדת את הדם? לכן אני יוצאת מנקודת הנחה שערפדים הם למעשה מין נפרד, כפי שהאדם התפתח מהקוף - הערפדים ה"אנושיים" התפתחו מערפדים [עטלפים]. במידה ואכן זה כך הרי שאין סיבה שלא יוכלו להכנס להריון. עוד נקודה, מה אם מערפדים את האישה במהלך ההריון, כפי שקרה בבלייד? או, לחלופין, מערפדים את הילד כשהוא אך נולד? הרי הגוף האנושי מסתגל במהירות מדהימה. ואם זה ערפד ובת אנוש, מה יוצא? האם זה משנה מי מביניהם הוא הערפד [הזכר או הנקבה]? ואגב, אם כבר בהריון עסקנין, לערפדה יש מחזור? אולי הוא נפסק לאחר המאה הראשונה? הרבה פעמים מציגים את הערפדים כרודפי שמלות - אין מאגר זרע, משמע הוא נוצר, משמע הוא מסוגל לחיים.

Rose131

New member
לא נראה לי שיש להם מחזור.

כלומר, אם אצל בני אדם המחזור נפסק אחרי איזה 50 שנה, למה שלערפדות לא יפסק? וזה כמובן בהנחה שאצל ערפדים כל התהליכים ממשיכים לאחר שהם הופכים לערפדים..

Brownie s

New member
umm

is a vamp is born, how can he be stuck at the same age for eternity? I mean, according some vamp stories, the age they become vamps is the age that they will stop "growing", after all they are dead. So how can a baby vampire live? UNTIL WHAT AGE? CAN A VAMP BABY BORN DEAD?

red violin

New member
ובכן,

הם יכולים להגיע לגיל בגרות [30] ובדיוק לפני שהגוף מתחיל להזדקן נכנסים מנגנונים שמחדשים את כל התאים. זה יכול להיות, הרי יש בעלי חיים שחיים מאות שנים ועצים בני אלפי שנים, למה לא ערפדים? אז הם לא חיים לנצח אלא כמה אלפי שנים, זה עדיין הרבה. זה כמובן רק בהנחה שנשארים לצד המדע. אם לא נשארים לצידו, לא צריך בכלל להסביר למה הם חיים לנצח, אלא רק להצמד לכמה כללי בסיס כדי לשמור על עקביות.

למעלה