קראתי שזקוקים פה לאקשן אז באתי
G gilriv New member 18/10/04 #3 הי כול הסדרות אקשן שלי משודרות - בלילה זמן רחוב בשעה 23.38 הסידרה "נעדרים MISSING כל ימי שבת אני חושב זהו עם יצא לכם תסתכלו בזה
הי כול הסדרות אקשן שלי משודרות - בלילה זמן רחוב בשעה 23.38 הסידרה "נעדרים MISSING כל ימי שבת אני חושב זהו עם יצא לכם תסתכלו בזה
ד דלפינושששששש New member 22/10/04 #13 היי אני חדשה../images/Emo13.gif היי אנשים מממצב?? אני חדשה אני מקווה שיהיה פה כיף ויהיה אני להכיר אני בת 17 מתל-אביב מי שמכיר אותי זאאת נטע מהבלוג טיוי יאאלה עפתיי בייי נדבר מחר..כתבו הודעות אני מבטיחה אני יענה במהרה ביי מצפה להודעות...
היי אני חדשה../images/Emo13.gif היי אנשים מממצב?? אני חדשה אני מקווה שיהיה פה כיף ויהיה אני להכיר אני בת 17 מתל-אביב מי שמכיר אותי זאאת נטע מהבלוג טיוי יאאלה עפתיי בייי נדבר מחר..כתבו הודעות אני מבטיחה אני יענה במהרה ביי מצפה להודעות...
D DesertRose1 New member 20/10/04 #10 הו, אנחנו מחפשים... מצטערת אל ההתעלמות. אני פשוט במסע הפרסום... ברוכה הבאה לפורום
ט טלטלונת המקורית New member 21/10/04 #11 תודה כעיקרון אני לא רואה בכלל הראה טלוויזיה אבל אני משוגעת על אפקט הפחד
V VAMPhantom New member 25/10/04 #18 ברוכה הבאה../images/Emo3.gifלהתמכרות הנעימה../images/Emo8.gif כן, אני יודע את אומנות השירשור U KNOW I KNOW רציתי אותך במיוחד לברך בענין האפקט
ברוכה הבאה../images/Emo3.gifלהתמכרות הנעימה../images/Emo8.gif כן, אני יודע את אומנות השירשור U KNOW I KNOW רציתי אותך במיוחד לברך בענין האפקט
S shanyz New member 18/10/04 #4 גם אני קראתי שזקוקים לאקשן../images/Emo9.gif אז באתי.. נעים מאוד, אני שני...
L Lucky Charmed New member 18/10/04 #5 הלו אנשים.. אני לא בטוחה שמישהו זוכר אותי אבל הייתי פה בפורום פעם ועכשיו בעקבות כמה פרסומים שראיתי לפורום החלטתי לחזור חזרה.
הלו אנשים.. אני לא בטוחה שמישהו זוכר אותי אבל הייתי פה בפורום פעם ועכשיו בעקבות כמה פרסומים שראיתי לפורום החלטתי לחזור חזרה.
D DesertRose1 New member 22/10/04 #16 New People../images/Emo24.gif ברוכים הבאים ותודה רבה על הענותכם.