new one :)

סמיילי8

New member
new one :)

שלום כולם... אסנת, 14. ממש אוהבת את בון ג'ובי, לא מכירה את כל השירים אבל עובדת על זה :]

nogao10

New member
ברוך הבא!

אני נוגה (שירי) בת 17, ואם את צריכה עזרה בלהכיר שירים אני בטוחה שכולם יעזרו כאן.... ../images/Emo13.gif נחמד לראות אנשים חדשים, מקווה שתשרדי איתנו ../images/Emo140.gif בנתיים, מה השיר האהוב עלייך של בון ג'ובי והשיר הראשון ששמעת שלהם שגרם לך להעניין בלהקה (סתם מתעניינת).....??

סמיילי8

New member
הממממ

השיר הראשון ששמעתי שלהם היה its my life נראה לי. אני מכירה את : you give love a bad name let it rock ? Misunderstood -אחד הטובים וממממ have a nice day שראיתי אותו ב-vh1 אה! וalways שגם ראיתי אותו בvh1 , שמעתי אותו רק פעם אחת ואני זוכרת שאהבתי. לפני איזה שבועיים היתה תוכנית על בון גובי ב- vh1 אז ראיתי אותה והתחלתי להתעניין, גם בגלל שג'ון ממש מזכיר לי את ג'וני הסולן של goo goo dolls שאני ממש אוהבת. והורדתי עכשיו את lost highway

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח ממש!!

בדיוק השניה ראיתי אותו! אגב ברוכה הבאה..אני גל בת 18.. בהצלחה בלהכיר תשירים ;]

Black Balloon

New member
goo goo dolls! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נערה כלבבי ../images/Emo9.gif

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לי, בת 14 וחצי. אני גם די חדשה פה, ואם את רוצה אני ארשום לך כמה שירים של בון ג'ובי שאני אהבתי: Bed of roses I'll be there for you Keep the faith Living on a prayer Never say goodbye Wanted dead or alive ו- Always הוא השיר האהוב עליי, אבל אותו את כבר מכירה../images/Emo9.gif השתלבות נעימה../images/Emo8.gif

nogao10

New member
תגידי, לי, האם במקרה......

יש לך רק/בעיקר/הדיסק הראשון שלך של בונג' הוא Cross road (אם ככה כותבים את זה....... לא נראה לי)? כל השירים שציינת, נראה לי בלי יוצאים מהכלל, נמצאים בדיסק הזה (וזה ממש בסדר, קרוס היה הדיסק הראשון שלי, והוא בעצם גרם לי להתעניין בבונג')

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifלא, האמת שאין לי...

על כל השירים האלה שמעתי מחברות שלי.

m o r 1 0 2

New member
ברוכה הבא../images/Emo9.gif

מור עוד מעט 14../images/Emo9.gif השיר שלי הוא אליוז../images/Emo99.gif תהניי../images/Emo168.gif

LIRONSH100

New member
ברוכה הבאה.

אני לירון בת 18 וגם אני ממש אוהבת את בו'נג.. השירים שאת אמרת הם כמעט כל אחד מכיר... (אייך ראית רק פעם אחת את אולוויס זה ה-להיט שלהם..) אז אני יכתוב לך כמה שירים שאני מאוד אוהבת אין יום שעובר ואני לא שומעת אותם... אבל יותר מאוחר ... (יש הרבה...) ואני מתכוונת לכאלה שלא נרשמו פה... אז ברוכה הבאה והשתלבות נעימה.

nogao10

New member
אם מתחילים עם שירים שאסור לפספס....

יש לי כמה שירים שאני מכורה אליהם והם לא נחשבים למפורסמים. אז השיר הראשון, שזה בעצם ההמנון הלאומי שלי: The Distance, שכמובן הבית האהוב עליי רשום למטה. Love for Sale- אני אוהבת את זה שריצ'י וגון מדברים בסוף.......... הוא חייב ללכת לאישה שלו! Homebound Train- לאוהבי הרוק היותר מהיר ואחרון אחרון אחרון, וזה מפורסם אבל אני לא יכולה לא לכתוב אותו: This Ain't a Love Song הייתי מצרפת גם מהדיסק החדש, אבל נעזוב, אני עדיין מנסה לברר מה ישרוד משם....... (מקווה שהמון, דיסק ענק)

LIRONSH100

New member
טוב הינה האהובים עלי שלא נכתבו עדין...

אבל עדין זה קשה להחליט כי אני אוהבת כל כך הרבה.... אני כותבת את זה לפי האלבומים ואני מתחילה מסליפרי ... I'd Die For You (אייך עד עכשיו לא כתבתן אותו???) Raise Your Hands You Give Love A Bad Name (כתבתן כבר נכון??) נתחיל עכשיו מהאלבום ניו ג'רזי... Living In Sin Born To Be My Baby Lay Your Hands on me מהאלבום Keep The Faith (או בקיצור KTF Keep the faith )I'll sleep when i'm dead In these arms If I was your mother Dry county מCrossRoad Someday I'll Be Saturday Night כמובן Always אבל אני לא כותבת את מה שכבר נכתב... מThese Days Something For The Pain Lie To Me Diamond Ring These Days מ-Crush It' my life כמובן... Say it isn't so Thank you for loving me Just older Capitain Crash & the beauty queen from Mars One wild night מ-One wild night In and out of love (אני יודעת הוא מפרינהט ובעוד אלבום אוסף אבל רק עכשיו נזכרתי איזה שיר זה. ואני עובדת עם הרשימת השירים שלי כדי שאני לא ישכח אף שיר...) מ-Bounce Everyday All About Lovin' You You Had Me From Hello Bounce מ-Have A Nice Day welcome to wherever you are who says you cant go home story of my life these open arms אה וכמובן Have A Nice Day מ-Lost Highways מה ששמעתי עד עכשיו (עדין לא קיבלתי...)אז מהם את כולם אהבתי שזה אומר.. Make A Memory ו-we've got it going on (מי אמר שזה דיסק קנטרי? זה שיר בון ג'ובי קלסי עם נגיעות של קנטרי...) אייך הסקירה שלי? ואני יודעת יש הרבה שירים מדהים שלא כאן כי זה בגלל שכבר אמרתן אותם... (לדוגמא IBTFY) אה ענבל אני שואלת כאן אני יכולה לפתוח שרשור שאנחנו נגיד את כל הקיצורים של השירים שאנחנו מכירות ואת איזה שיר זה אומר??

Black Balloon

New member
ברוכה הבאה יקירה ../images/Emo24.gif

אני שני, 16 ו9 חודשים, מהמרכז. תהני! אה, ואני גם רוצה להמליץ לך על כמה שירים שאני מאוד אוהבת ../images/Emo9.gif (או שעדיין לא המליצו עליהם) Dry County שזה ה-שיר! I Want You Something To Believe In (It's Hard) Letting You Go יש עוד, אבל אני עצלנית ../images/Emo122.gif תקני את האוסף, זה ידרבן אותך לשמוע עוד (נדמה לי :X) ../images/Emo3.gif

למעלה