New official video from Matthew's "Summer Rai

נשמע מגניב ממש ../images/Emo6.gif

וטוב נו... מתיו...
אני אראה ברגע שיצא לי

sondheims Dot

New member
הוא נשמע ממש טוב!

שני דברים- א') רק לי הוא מזכיר את ג'ון בארומן? כלומר, בסגנון ההופעה והכל? (אני זוכרת שיש פה אחת שתבין אותי, אבל לא זוכרת מי
) ב') מאיפה השיר הזה? ואיך אני משיגה אותו ואת שאר השירים?

y a m i girl

New member
אמג, לא חשבתי על זהXDXD|מדוזה|../images/Emo82.gif

ובדרך כלל ה-כ-ל מזכיר לי את ג'ון בארומן
יש משהו שקצת מזכיר אותו... אני מבינה למה את מתכוונת. ( אבל עדיין ג'ון לוקחXD) ואת השיר.. אני מניחה שכשיצא לו האלבום ( לא יצא עדיין, נכון?)

riktal

New member
ברור שהם מפסידים מול דקסטר

דקסטר זה להיט בארצות הברית (ככה הבנתי, אני לא רואה את הסדרה הזאת). מה שלא מובן לי זה למה לשים את שתי הסדרות הללו ביחד, הרי אין שום קשר ביניהם
.

o0Invisible0o

New member
גם שאר התוכניות שעומדות אחת מול השנייה

לא קשורות אבל כנראה זה באמת לפי רמת פופולריות או משהו.. וזה דווקא מפתיע כי דקסטר היא סדרת כבלים ולא רשת ומלכתחילה פחות צופים בה..
אני הצבעתי דקסטר, אגב.
סורי, היא הרבה יותר טובה.

Ayelet 363

New member
כל אחד ודעתו ../images/Emo6.gif

אני ראיתי את הפרק הראשון של דקסטר, או ניסיתי לראות אותו (לא ממש התרכזתי, בעיקר מרוב פחד, ושמתי מוזיקה- גלי ד"א- וממה שראיתי ממש פחדתי
). אם כי לפחות עכשיו אני יכולה להגיד לחברה שלי שזה שאני אומרת שאני אפחד אם אני אראה את הסדרה זה לא רק מהיכרות עם עצמי, אלא גם מניסיון עם הסדרה. אם כי אני מסכימה שיש משהו יפה בעומק של דקסטר (מבחינה פסיכולוגית. יש לי משהו לפסיכולוגיה)- אבל... לא בשבילי.

o0Invisible0o

New member
מפחיד? אבל זה לא אימה..../images/Emo12.gif

עד עכשיו שמעתי שאנשים לא שרדו את הפיילוט כי הם שנאו את דקסטר ממש
או שהם לא רצו להזדהות עם רוצח סדרתי.. אבל בעקרון היא סדרה באמת לא פשוטה - להכנס לראשו של רוצח סדרתי, להזדהות איתו ובסופו של דבר להיות בצד שלו..כאילו הוא הטובים.
וחוץ מזה אממ הוא רוצח כל הזמן [למרות שכמעט ולא מראים דברים מגעילים כמו איברים כרותים ודם..
] וסצינות הסקס הן לא מצונזרות כיאה לסדרת שואוטיים.. חח אבל זאת סדרה נפלאה, באמת.
כמו הכל אני אומר - זה לא לכל אחד וגם לא בכל שלב.. יש סדרות שממש לא סבלתי ולא התחברתי אליהן פעם ובצפייה מאוחרת יותר ההסתכלות שלי השתנתה לחלוטין וגם להפך - סדרות שאהבתי בצפייה שנייה נראות מטופשות..

Ayelet 363

New member
הממ, זה שאני לא מתעבת אותו לא אומר שאני

אוהבת אותו.
מפריע לי שלא מפריע לו לרצוח אנשים (בלי קשר לזה שמפריע לי שהוא רוצח אותם). אולי הייתי נותנת לסדרה עוד הזדמנות, אבל אני מפחדת לראות אפילו את הפרק הראשוון פעם נוספת, אפילו גם שאני מכירה אותו כבר (טוב, בערך- גם את מה שהיה לי קל לקלוט כשהייתי מפוחדת ניסיתי לשכוח
)...

sondheims Dot

New member
אני איתך

ניסיתי לראות דקסטר, באמת שכן, אבל המעט איברים כרותים ודם עשו את שלהם
זאת לאו דווקא אשמת הסדרה, אבל. אני לא יכולה לצפות גם בCSI בגלל התמונות המגעילות והשיחזורים של הפציעות, או בסדרות בתי חולים בגלל הניתוחים

y a m i girl

New member
אוי, CSI ../images/Emo99.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

אני מתה על CSI, אני באמת צריכה להמשיך... ראיתי רק עד סוף עונה 8. ודקסטר - קראתי שניים ( ואת ההתחלה של השלישי) ובגלל זה קצת קשה לי לראות את הסדרה, כי הם לוקחים אותו לכיוונים קצת אחרים ומשנים לי את דקסטר... ואני לא רוצה שישנו אותו, הם עושים אותו יותר אנושי ויותר "להזדהות", אחרי זה אנשים מופתעים כשילד רוצח את אח שלו ואומר שהוא עשה את זה כי הוא רצה להיות כמו דקסטר ( סיפור אמיתי, לצערי).

o0Invisible0o

New member
חח די זה כמו להגיד שילדים אונסים בגלל פייסבוק

זה שזה מה שפורסם בתקשורת לא אומר שזה אמיתי!!!
אני בטוחה שהילד נחשף לאלימות בחייו מעבר לטלוויזיה וכנראה זאת הסיבה שהוא רצח ולא באמת מהסדרה. כי שוב, עם התוכניות שאני ראיתי בילדות מפתיע שעוד לא רצחתי או אפילו איימתי בצורה אלינה, עשיתי סמים או כל דבר אחר ש"הטלוויזיה לימדה אותי" אני חושבת שגם להורים ולסביבה יש לפחות "קצת" השפעה בעניין, לא?

y a m i girl

New member
אני מסכימה ש|מדוזה|../images/Emo82.gif

שזה לא רק זה, אבל אם הילד אומר שהוא רוצה להיות כמו דקסטר אז בגלל זה הוא הרג את אח שלו... זה קצת חולני, ולא אמרתי שזו סיבה לא לראות דקסטר, הסדרה טובה ממש, אני פשוט מעדיפה את הספרים ( מה לעשות שכמעט תמיד המקור יותר טוב?...)

למעלה