new new new

monika

New member
new new new

כן.. עוד אחת חדשהההההה... קוראים לי מוניקה.... ולא אני לא רוסייה ולא החלפתי ת'שם שלי מה איתכם?

monika

New member
אמממ

הארד קור, מטאל, רוק ישן.. כל מיני... ואתה?

monika

New member
הא.. וגם גראנג'.. אבל

אני לא ממש מכירה הרבה להקות בקטע של הגראנג' אבל הייתי רוצה להכיר עוד.. נגיד כמו pearl jam וכאלה...

rainbow 1974

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

להקות גראנג': alice in chains soundgarden stone temple pilots silverchair

אין ממש עוד להקות גראנג' כמו פרל

לכל להקת גראנג' יש סגנון דיי יחודי שכזה אבל אם כבר בפרל ג'ם עסקינן Temple of the dog - פרויקט של כריס קורנל, ג'ף אמנט, מאט קמרון, מקרידי גוסארד ואדי וודר :) Mother love bone - שזו הלהקה הקודמת שבה היו סטון גוסארד וג'ף אמנט (הגיטריסט והבאסיסט של פרל ג'ם) וללא המוות של הסולן שלהם (אנדרו ווד) כנראה שלא היה פרל ג'ם ובטוח שלא היה טמפל אוף דה דוג. Soundgarden - כי הם סתם במקרה להקת הגראנג' האהובה עליי ;) וכי הם חברים טובים של פרל. המתופף שלהם מאט קמרון הוא המתופף הנוכחי של פרל ג'ם. Screaming Trees - שהם בין האובססיות החדשות שלי
. אחלה להקה. לסולן שלהם (מארק לנגן) יש את אחד הקולות הכי טובים שאי פעם שמעתי. Mad Season - פרויקט של ליין סטיילי (הסולן לשעבר של אליס אין צ'יינס), מייק מקרידי, (בשיתוף מארק לנגן) ועכשיו לעוד להקות גראנג' Mudhoney (אני ממליצה על השיר If I think ) Melvins Alice in Chains ויש גם את Days of the new שהם להקת פוסט גראנג', טובים למדיי. ו-עוד אם יתחשק לך בואי אליי, אני סרסורית של גראנג' ;) ואם את רוצה משהו יותר בסגנון רגוע אני רוצה להמליץ לך גם על Blind Melon אחלה להקה הייתה :( ואו באמת שלא התכוונתי לתת הרצאה :| האינפוזיה הזאת עושה רק טוב.

yotamn9

New member
גם פחות או יותר...

ומישהו יכול להגיד לי מה-זה בדיוק סגנון הארדקור (הגדרה או משהו). ולהקות לדוגמא...

Sum41xGiRL

New member
הארדקור זה המון דברים

בדרך כלל שאומרים הארדקור מתכוונים להארדקור פאנק, או(סיכוי מאוד נמוך) להארדקור ראפ בכל מקרה: הארדקור פאנק: Negative approach Negative fx Adolescents Minor threat מטאלקור: whorexcore גרינדקור: anal cunt

One Echoe

New member
הארדקור זו מוזיקה

קצת "בוטה"שקצת, קצת הרבה, סוטה מהרגיל.

למעלה