new life , תרומת ביציות

ketoma1

New member
new life , תרומת ביציות

שלום לכן
אני יודעת שאני בפורום של פונדקאות
אני זקוקה לתרומת ביצית ואני יודעת שיש לפורום כזה
אבל ... לצערי אף אחד שם לא מכיר שם את הסוכנות newlife .
וחשבתי שאולי כאן יש נשים שמכירות , יכולות להסביר לי קצת על החברה , על המרפאות , הרופאים ...
ואם החברה באמת קיימת וזה לא בלוף...
פשוט אני לא מוצאת נשים שמכירות ואני קצת מפחדת להיות השפן נסיונות ...
תודה רבה
ושבוע טוב
כתומה

ketoma1

New member
משתדלת...

ולכן חשוב לי תורמת מזוהה והם נותנים את זה .
רק השאלה , מה איכות הרופאים , המרפאות . מה אחוז ההצלחות
זקוקה למידע כדי לבסס את ההחלטה

MAMALY

New member
תורמת מזוהה יש רק בארה"ב

במדינות אירופה זה לא חוקי!!!

מנסיון אישי תורמת מזוהה זה רע מאוד הפנים שלה ירדפו אותך כל הזמן

את צריכה תורמת בריאה זה הכל

אני ממליצה לך לפנות למסלול וותיק וטוב של ד"ר בר חווה
ולעזוב את השטויות

natasaa

New member
את ממש לא מדייקת...

1. זה לא נכון שאת תורמת מזוהה יש רק בארה"ב - תרומה מזוהה מותרת גם בגאורגיה, קזחסטן, דרום אפריקה.. אולי יש עוד אבל אני לא זוכרת בשלוף.

2. כמה דרגות חופש יש לאנונימיות? יש את אנונימיות מוחלטת - ללא כל מידע. יש את אנונימיות ללא תמונה, וגם ללא שם. לרוב מחוקק לא מגדיר את רמות החופש האלה. אפילו בחוק הישראלי נאמר שלא מוסרים את "מידע מזהה". אז - גם באוקראינה יש תרומה אנונימית ללא כל מידע, ללא פנים או ללא שם. ויש גם שם תורמות שאת פניהן ניתן לראות.

לגבי שאר הדברים - אני בחיים לא הייתי אומרת למישהי שרוצה מסיבותיה היא תרומה מזוהה - "עזבי אותך שטויות", רק כי זה משהו שהיה נכון לי.. את יכולה להגיד לה ניו לייף לא מומלצת, אם את יודעת שזה כך, כי זה מה שהיא שאלה, אבל לא לערער על עצם רצונה. זה כמו שבאים פה כאלה שאומרים "עזבי אותך שטויות פונדקאות, תאמצי.." נכון שאוהבים פה כאלה?

אגב - לגבי תרומת ביצית לא מזוהה, אני אישית שאלתי את עצמי משהו.. כאשר יודעים שיש אוכלוסיה אדירה של נתרמות מהארץ - לרוב באוקראינה, ואין כמעט שום רישום, אף אחד לא מודאג מגילוי עריות? הרי כאשר הולכים למסלולים מוצעים (ואני באמת לא יודעת מה המסלול של רופא אותו הזכרת), אז לרוב יש את שיטת "שיטוף ביציות" - לכל אחת מגיע מס' ביציות - ואז לוקחים תורמת טובה - וחולקים.. תאורטית - אותם ילדים הם אחים. גם אם לא עושים שיטוף - מאגרי תורמות הם לא אלפים - סיכוי גבוה שלתורמת אחת יהיו כמה ילדים בארץ.
לא יודעת - אותי זה היה רודף יותר מאשר פני התורמת.. נקודה למחשבה.

למעלה