NEW ISRAEL???

gomshan

New member
NEW ISRAEL???

מדינה מתגלגלת לגהינום אישית אני שוקלת בכובד ראש לעבור מישהוא שמע על NEW ISRAEL? אם זה לא ימוקם אי שם ליד אוגנדה, אני עוברת, מדינה חדשה בלי אידיוטים... ואם יהיו אז לא נצא איתם, הם לא יתרבו... שלכם ברצינוציזם תמרי

Ronchu

New member
מגניב, אבל...

קודם כל, תרשי לי להחמיא לך...אני מאוד אוהבת את צורת הכתיבה שלך.. אוקיי, עכשיו כשגמרנו את זה, אני רוצה להגיד שבמקום לעזוב ולהגיד כמה שהמקום הזה חרא צריך לעזור לשנות אותו(משימה קלה ופשוטה כמובן) אז זה פשוט לא חוכמה לעזוב וזהו... זהו... רוני.

sharon91

New member
הבעיה

שהרעיון הזה נראה לי קצת רחוק מהמציאות אבל בתכל`ס, אם זה יקרה, זה יהיה פשוט ענק, כל הדוסים ישארו בגלל המקומות הקדושים וכל הזיוני שכל האלה, אנחנו נעבור, בלי ערבים שרוצים להרוג אותנו מסביב... יהיה סבבה.. ממש ג`מייקה סטייל, או אם תרצו, שוויץ.

נעמתוש

New member
(עמיתוש)

איפה שמעת את זה תמר? אם כן, אני לא בטוח שאני אעבור, זאת אומרת זה החלטת הוריי. טוב לא משנה, נקווה שקלטתם את נקודתי, ואת קוי, ואת העיגול שלי (לא משנה, ניסיון לא מוצלח להצחיק :) ביי, עמית בן 11 וחצי... נ.ב לטרבלסי - מה לעזעזל הייתה ההודעה על הלהלהלהלהלהלה שעשית או משהו כזה ,אלעדוש (נקמה על עדידאס)

the real flea

New member
אם כבר

בתקופה של ביבי (שכנראה כולם שכחו כמה שסבלנו אז) אני ואבא שלי חשבנו לעבור לבלגיה או משהו כזה, תחשבו על זה, מרכז אירופה, חלק מהאיחוד האירופאי, זה יכול להיות מאוד נחמד, חוץ מזה צרפתית אמורה להיות שפה קלה מאוד לפי מה שהבנתי

שלומצי

New member
האמנם זה פיתרון?

לעוף מכאן? אני חושבת שבעיות צריך לפתור, לא להתרחק מהן. לטווח הקצר אולי זה עובד אבל לטווח הרחוק זה ממש לא פותר כלום.

למעלה