new in club

balkanyi

New member
מה אתה מדבר שטויות איזה קצין

ואיזה נעלים י"ג י"ד זה טוב אבל אף אחד לא מבטיח לך שתעסוק בזה בצבא . יש כל מיני מסלולים שאתה יודע מאה אחוז שבצבא אתה תעסוק בזה (כמו המסלול שאופיר עושה). זה טוב בכל מקרה הנדסאי או טכנאי ,זה נחשב בצבא,זה נחשב באזרחות,זה טוב, לא נורא לדחות את הצבא בשנתיים ותפסיקו לריב על כל דבר. דרור!!! ברוך הבא לפורום,יא סמרטוט,לא בא למפגשים,לא נכנס לפורום,לא נותן סימן חיים,מה נסגר איתך?

tiger18

New member
אתה מדבר על עתודה....

ויש הבדל גדול בין עתודה ולהשאר יג-ד בין אם זה בדחית שירות או במסלול כלשהוא....

BOBI BIMBA 03

New member
תגובה תגובה תגובה!!!!

אתה צודק.. אף אחד לא מבטיח לך. אישית מה שאני עושה .. ישנה הבטחה מהצבא שאתה מתגייס כקצין אם אתה עוסק בזה. ותסמוך עליי שאני יעסוק בזה.. כי לא היתי ניגש לזה בכלל אילולא לא היתי רוצה להמשיך לכיוון מהנדס. ואני לא מדבר על שום עתודה.. מה שאני עושה זה במכללת אורט סינגלובסקי וקודם כל עושים י"ג, י"ד. אח"כ נפתחת אפשרות להמשיך למהנדס. לפני הצבא! במידה והצבא לא צריך או רוצה אותך. ואם הוא רוצה אותך במקצוע הזה אז הרווחת ואז אתה ממשיך למהנדס אחרי הצבא או בזמן הצבא... ואם לא אז אתה ממשיך עוד שנתיים לכיוון מהנדס. לבלקני.. כפרה. אני לא סמרטוט!! טוב האמת שאני קצת סמרטוט... ישנתי עכשי איזה 4 שעות... אני מותש מהמבחנים האלה.. צודק הרבה זמן לא שירשרתי פה איזה הודעונת קטנה.. וגם לא היתי במפגשים.. אבל בקשר לאינטרנט לא היתי מחובר איזה חודש. כי ניתקו אותי. אבל עכשיו אני פה . כמו חדש. ובשישי אני במפגש. בטוח! דיברתי כבר עם כמה חברים.. ואני יגיע.

balkanyi

New member
נחמד לראות אותך כאן שמח שחזרת ו...

יש מצב שאתה לא רוצה את ההגה?

Chin Chin Man

New member
הוי אופיר אופיר אופיר

בוא אני יסביר לך מה זה סיגמא ... אתה מגיע לחייל שלי (ואפילו לבסיס שלי) אתה עומד בנוסף לשנתיים שתעשה בבית ספר לטחון את התחת שלך בתור טכנאי אלקטרוניקה בבסיס .... בקיצור אם אתה רוצה לדעת עוד (אני מדריך טכנאי סיגמה שמגיעים למודיעין 8200) דבר איתי במפגש ...

ofir_y

New member
היי צ'ין צ'ין

אני אדבר איתך באמת במפגש על זה, בכל מקרה אני הכרתי 2 אנשים שסיימו סיגמא ועשו טונה של קורסים מחשבון הצבא ופשוט הם חיים טוב... אז אם אני יכול לקבל מהצבא כל כך הרבה, למה לא??

למעלה