new in club

galit4avi

New member
new in club

שלום לכולם. שמי גלית ואני חדשה במועדון החיפושיות.ברצוני לדעת מהן ההטבות אותם אני מקבלת בעת ההרשמה?ומה מקנה לי
כרטיס חברת מועדון? אשמח לשמוע פרטים מכל היודע דבר. תודה &see
you in friday גלית.

balkanyi

New member
טוב אז ככה......

זה נורא מורכב,מפני שזה לא בדיוק דברים שאת מקבלת,ז"א,אנחנו אחלה ח'ברה אנחנו נפגשים כל יום שישי ויש כאלה שנפגשים יותר במהלך השבוע. מעבר לכך כרטיס המועדון מקנה לך הנחות בחנויות ,במוסכים וגם חברות מועדון שזה דבר שכל בעל חיפושית יהיה גאה בו.תבואי בשישי(במידה ולא יהיה גשם אז גם תיהיה נוכחות מלאה)תתרשמי ואם תרצי להירשם את מוזמנת. את לא חייבת להירשם למועדון ביום שישי ,את יכולה להחליט אחרי שניים שלושה ועשר מפגשים שאת נרשמת ,אף אחד לא לוחץ. אז ברוכה הבאה למועדון החיפושיות וזוהי ההודעה הרצינית האחרונה שלי. ביי אמיגוס.

balkanyi

New member
נא לשים לב לשעה שכתבתי את ההודעה

הקודמת-בשעה זו התעוררתי. ב--ט--ל--ה.

ToL ToL

New member
../images/Emo8.gifאבי'לה......

הייתי מוכנה להיתחלף איתך בכיף....

ofir_y

New member
בלקני..

באיזה חנויות אני מקבל הנחה עם הכרטיס חבר?

balkanyi

New member
אופיר ילד חמוד תשובה בשבילך.....

מועדון-קלוב,בית מועד,מקום שנועד לפגישות חברים(עפ' אבן שושן). תפסיק להיות חומרני ,אז שילמת 100 ש"ח למועדון,אף אחד לא לחץ עליך,כרגע המועדון בחיתוליו,ורק בזכותיינו הצעירים הוא יוכל להתקדם למשהו יותר רציני בסדר גודל של מועדון ה-חמש. יש לנו שאיפות, אם כי המפגשים ביניינו נועדו לצורך כיף,ולא לצרכים האישים של אף אחד הכסף הולך בכדי לטפל במסמכים של העמותה(מלכ"ר),לא גדי (הגזבר הכי יפה בארץ)ולא גידי(נשיא המועדון)ולא אף אחד אחר לוקח כסף על עבודתו למען המועדון. אז אני שואל אותך אופיר:"מה אתה עשית בשביל המדינה"?אני חושב שכלום תקן אותי אם אני טועה. לסיום:מועדון החיפושיות הוקם ע"י יוסי סימה ובעזרתם של אנשים רבים ,הוא הוקם בכדי להפגיש בין בעליי חיפושיות,להעביר חוויות,לעזור כשצריך,לצאת לטיולים,לצאת לשיירות(כמו השיירה המתוכננת בשבת)ולכייף. אני לא יודע מה איתך ,אני ,כנציג משפחת בלקני&מרינו, יכול להגיד לך שאנחנו נורא נהנים,הכרנו אנשים חדשים,יצאנו לטיולים וכו' וכו',אני מקווה שגם אתה נהנה . בלקני הגדול.

benibug

New member
בלקני זה שאתה נהנה בחברתינו

זה לא אומר שאנו נהנים מחברתך. סתם אתה יודע שאני חולה עליך ותודה רבה על העזרה בשבת ואם נעבוד השבת הזאת גם נביא עוד יאחנון(ג´חנון}

kobix1

New member
עובדים ביום שבת!

הפעם אצלי!!!!!!!!! כולם בשעה 8:00 בבוקר אצלי בבית! מי שמאחר לא יורשה לגעת באף בורג...

balkanyi

New member
סבבה אבל אתה יודע שאני לא בא בשביל

זה,שמעתי שהיה לכם יום מטורף אחרי שהלכתי בכל אופן אני מקווה שיהיה ככה גם בשבת הקרובה. אגב מה אתה עושה בבית?

ofir_y

New member
למה נראה לך שאני אשלם

100 ש"ח בשביל לראות אותך יום כל יום שישי?!!!!! חחח סתם אני מקווה שההודעה שלך הייתה בצחוק, כי אם לא אז אתה כנראה לא הבנת מילה ממה שרשמתי. סה"כ שאלתי אם באמת יש הנחות שאני לא יודע עליהם, ההודעה שלך מיותרת... "מה אתה עשית בשביל המדינה?" - כלום... אם הייתי יכול לעשות משהו בשבילה, בכיף.

KiCKAs5

New member
אתה יודע מה אומרים

פרייארים לא מתים הם רק מתחלפים. נדבר עוד שנה ותבין על מה אני מדבר...

ofir_y

New member
אל תדבר איתי עוד שנה,

תדבר איתי עוד 5 שנים... (עדיף עם המזכירה שלי, אולי אני אהיה עסוק
)

benibug

New member
כן כן

בטח גם תיהיה לך פורשה בחנייה וקןרבט ואולי מוסטנג אבל אתה תמשיך לסוע בחיפושית נכון אך ילד מתי תגדל ותבין שאתה הולך לבזבז שנתיים מהחיים שלך

rolling9stony

New member
זה לא נכון-תפסיקו לבאס!

כל מה שאתם אומרים זה שטויות ותפסיקו לבאס!! אני מכיר מספיק אנשים שעשו י"ג - י"ד ואחרי הצבא מצאו אחל´ה עבודות בתור הנדסאים בתחומים שונים, חלקם השלימו למהנדס ורק טוב יצא מזה. אז נכון שזה היה בתקופה קצת יותר טובה מעכשיו, אבל בכל מקרה זה לא דבר רע להמשיך ללמוד לפני הצבא. ואי אפשר לדעת מה יהיה המצב כשהוא ישתחרר, אבל בן אדם עם ראש תמיד ימצא את המקום שלו.

ofir_y

New member
חאלאס לזיין בשכל בדברים

שאתם לא מבינים... אני ממשיך ללמוד י"ג כפרוייקט של הצבא (אני הולך למודיעין) הי"ד זה אופציה רק אם אני ארצה, דיברתי עם אנשים שהיו בזה (זה נקרא 'פרוייקט סיגמה') פשוט חטפו אותם לשוק אחרי שהם השתחררו.. אה ועוד משהו - אל תקרא לי ילד, ואל תתנשא עליי. תודה

BOBI BIMBA 03

New member
אופיר כמוך.. גם אני ממשיך י"ג-ד..

אני ממשיך מטעם המגמה שלי - תעשיה וניהול. והמון אנשים כבר התווכחו אינספור פעמים כמה זה בזבוז מהחיים.. אבל אתם לאמ בינים כלום!.. במקרה שלי . ישנה אפשרות חד משמעית להמשיך לכיוון מהנדס. (תעשיה וניהול) אגב.. ואם לא . הדרך לתואר BA ראשון היא רק שנה המשך אחרי ההנדסאי. (לפחות במקרה שלי ..) בתארים של מנהל עסקים עד לוגיסטיקה ומקצועות אחרים למיניהם. בקשר לצבא..הצבא מחפש בנרות אנשים עם ידע של טכנאים- הנדסאים ומעלה..(תלוי באיזה מקצוע אבל זה כבר עניין אחר). הצבא משקיע בהם וחוטף אותם אחרי ההשקעה.אגב מי שמסיים י"ד מתגייס אוטומטי כקצין. אני מכיר אנשים שעשו י"ג י"ד התגייסו כקצינים ובמהלך השירות והקבע השלימו עוד שנתיים למהנדס. ככה שיוצאים בגיל 23-24 כמהנדסים עם ניסיון של שנה במקצוע. ועם שירות של קצין. אז בעקבות בקשתו של אופיר.. בלי להתנשאות בבקשה. דרור.

למעלה