new guy on the block

misterb

New member
new guy on the block

Hi, I am new here, happy to join in. sorry for writing in english, but I don´t have hebrew support at work. I drive a zx volcan 1.9i, 92, for 70km every day in the roads all of you dream about - sharp curves,up-hills,down-hills, good asfalt, almost no traffic...what can I say - I can´t wait to go to work and back from work. the car is amazing in these roads, loves the curves and the up-hills, not so much the down-hills...(soggy brakes). if any of you have low-cost tips on how to improve the car, please share.

© DrorZi

New member
ולקרוא עברית אתה יכול ?

מינימום שיפור זה להחליף לבולמים של קוני (כ 2500 ש"ח ללא עבודה) ועוד קצת יותר מזה זה להחליף גם את הקפיצים לקפיצים פרוגרסיבים של קוני (וזה כולל הנמכה קטנה) אתה מקבל אוטו הרבה יותר קשוח (אם כי במקרה של ZX אני לא מניח שזה ירסק עצמות) אם אתה עושה אז זה קח את הזמן ללמוד מחדש את האוטו.
דרור זי, ברוך הבא

falou

New member
לפני שמחליפים בולמים...

...צריך נורא להזהר. זה קל להרוס איזון של שילוב הרמוני של שלדה ומתלים עם החלפה של פריט אחד, טוב ככל שיהיה. אישית, הייתי משפר את הבלמים בוולקן וזהו. אני חולה על השלדה המקורית. אם בכל זאת לשפר, ניתן להזמין קפיצים, בולמים ומוט מייצב של 16V שככל הנראה ישתלבו מצויין. לגבי בלמים, ניתן להתחיל משימוש ברפידות עדיפות ועד החלפת כל המערכת, הכל שאלה של תקציב...

misterb

New member
which brakes ?

falou, which break pads you recommend ? where can I get them ? neta, can you specify how to use virtual K.B to write in hebrew ?

חיים_K

New member
Volcanic Brakes

בוולקן שלי יש את אותה בעיית בלמים שאתה מציין, הבלמים המקוריים לא עומדים בעומס של מהיגה אינטנסיבית. מבירורים עד עכשיו בפורומים, עלו השמות Ferodo ו Sparco כמי שנותנים פתרון טוב לבעיה. אני מתכוון לבדוק את העניין בקרוב מאד, מכיוון שהבלמים שלי במצב לא טוב כרגע והעסק מתחיל להיות מסוכן. אתה מוזמן להיות בקשר (המייל למעלה) חוץ מזה, שתף אותנו, איפה נמצאים 70 הק"מ המופלאים האלה.

misterb

New member
thanks,

these roads are in the area of karmiel (north and south)... but there are a lot more up here in the galilee. I´ll be in touch with you regarding the brakes, thanks again.

למעלה