new girl

cory183

New member
new girl

אממ שלום אנשים... אני אולי חדשה פה.. אבל תהרגו אותי אם אני אעביר נושא??? כי לא יודעת מה איתכם אבל די נמאס לי מדיונים פוליטיים, אנחנו בני 17, 18 כולה... ויש לנו עוד כמה דקות עד הצבא... אז למה שלא נהנה קצת מהחיים?

Ed Hunter

New member
../images/Emo6.gifהיי:)

ברוכה הבאה
לא שאני כל כך ותיק פה אבל עדיין:) אממ את צודקת זה דיי עצוב שפוליטיקה חודרת אצלינו כל כך מוקדם למוח... אני אדי, נעים מאד:)

cory183

New member
../images/Emo42.gif

היי זה השיר של זבנג!!! מופע הארנבות של ד"ר קספר!!! :) אני חולה על השיר הזה :) מה קורה?

Stillwater

New member
מה התחנה הבאה?

ערוץ 33??? אגב... ברוכה הבאה!!! ו...גם אני אוהבת את השיר הזה!!!

Stillwater

New member
ועכשיו כווווולם תצטרפו אליי לשירה!

אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב רק להיות שוב עם עצמי. כמו חלום שלא ניגמר ואחלום אותו מחר להיות שוב עם עצמי כי הגעתי לכאן לבד אנ'לא פה אחד כי לי תמיד יהיה אותי לא לא לא לא אני אוהב להיות רק עצמי בועט בשמש ממולי אוהב, אוהב תמיד אותי אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי אוהב, אוהב תמיד אוווותתתתתתי אפילו אמא לא מבינה אני שלי ולא שלה כי אני שייך רק לי אף אחד כאן לא מוזמן העולם שלי קטן יש מקום רק בשבילי כי הגעתי לכאן לבד אנ'לא צריך פה אחד כי לי תמיד יהיה אותי לא לא לא לא אני אוהב להיות רק עצמי בועט בשמש ממולי אוהב, אוהב תמיד אותי אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי אוהב, אוהב תמיד אוווותתתתתתי ולא אכפת לי מה תחשבו אם תשנאו או תאהבו כי השיר הזה שלי! לא לא לא לא אני אוהב להיות רק עצמי בועט בשמש ממולי אוהב, אוהב תמיד אותי אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי אוהב, אוהב תמיד אוווותתתתתתי אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב אז אשיר ת'שיר שלי.

heaven is here

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני שירה
ברוכה הבאה ואני מקווה שתדברי עימנו על כל נושא שבעולם ויטללה אנשים בואו נסיים עם הפוליטיקה...

חחחחחחחחחחחחח.......

אתם מודעים לעובדה שאסור לפרסם מילים של שירים בפורומים! אלא לשם ניתוח השיר!

Ez sLeeP

New member
רגע, רגע, רגע..

זו הטפה סמויה להשתכרות וקמפיין להתמכרות לסמים?.. כי אם כן, אני בעד. סטלנות איז מיי ת'ינג. *נדב שולח מבט מתעניין* וולקאם דיר, ספרי לנו על עצמך. מאיפה באת? מהן שאיפותך לעתיד? אם יכולת להשיג דבר אחד ברמה גלובלית - מזה היה? (ואל תגידי שלום עולמי, זה נדוש ולא מציאותי..)

cory183

New member
../images/Emo24.gifתודהה:))

וואי לא הרגשתי כזאת חמימות מאז שבאתי לעולם.. חח סתאםם.. וואלה אתם נשמעים אנשים סבביים ביותר:) ואני אשמח להעביר איתכם שעות של שיעמום בפנאן חחחח סתם סתם אל תתיחסו אליי בקשה! אתם רואים מה השעה.... מה לעשות זה מה שקורה כשנרדמים בבי"ס... נכנסים למחשב בשעות מאוחרות ומבלבלים לאנשים הגונים כמוכם במוח... חח טוב אני אנוח...בייי

למעלה