new girl

tamar010

New member
new girl

היי מה קורה? אני מסתובבת בפורום הזה כבר הרבה זמן....סתם קוראת את ההודעות שלכם וכאלה...אז החלטתי לכתוב גם איזה משו על עצמי. אני תמר אני בת 16 וחצי ואני מאיזה חור בצפון (איזור בית שאן) אני שומעת ואוהבת מאוד את עברי לידר ובכלל רוק ישראלי...... אז בקיצור זהו! נדבר יאללה ביי......

ביי...סתם! ברוכה הבאה!

היי אני נועה. אני אחראית על פק"ל הצטרפות... אז קבלי (חובה לענות על כל השאלות!)
שם וגיל
מקום מגורים (לא ליד ולא באזור-איפה בדיוק?אנחנו לא נבוא לאנוס אותך אל דאגה...)
תחביבים וכל שאר זיוני השכל למיניהם... יום טוב.

tamar010

New member
תשובות לנועה....

אז ככה: 1. תמר 16 וחצי (תאריך יומלדת 23.3.87) 2.מקום מגורים: קיבוץ כפר רופין.....אל תנסו אפילו לחשוב איפה זה אתם בחיים לא תצליחו להבין. 3.תחביבים: לרקוד! לשמוע מוזיקה....רוק ישאלי שולט!!!! לישון נחשב לתחביב? להיות עם חברים/ות יום מעולה שיהיה לכם!

tamar010

New member
מי אתם?

שמות.....גילאים....מקום מגורים..יהיה נחמד להכיר אותכם.

יה אנחנו מאוד מאוד דומות!

אני גם קיבוצניקית (קיבוץ ארז בנגב..) אני גם רוקדת..מה את רוקדת? ואני נולדתי ב-28 ל-8... מגניב. וד"א-3 זה מספר המזל שלי ככה שאת התקבלת אצלי... תהני לך.

tamar010

New member
אנחנו יותר דומות משחשבת...

קיבות ארז?! זה משהו כמו דקה מיד מרדכי..היה לי חבר משם עד לפני איזה חודשיים. אני רוקדת ג'אז, מודרני ובלאט מה את? את כיתה י"א? מטורף!

חחח אוקי אוקי אוקי

אז את מי את מכירה? מיד מורדכאי או מארז? איך הכרת אותו? אני כיתה יא,ואני רוקדת ג'אז,ולא מזמן רקדתי גם פלמנקו.

מיטקין

New member
היי היי היי..... WELCOME.......?

דבר ראשון ברוכה הבאה............ דבר שני כפר רופין זה לא באזור עמק חפר כי אני גר בנתניה ואני מכיר רופין יש שם ביה"ס גדול ומכללה וזה לא כל-כך צפוני... תקני אותי אם אני טועה אבל נראה ליי זה על הגבול עם עמק חפר? טוב לא משנה... תהני.....

tamar010

New member
...טעות...

אז ככה...... מדרשת רופין זה בעמק חפר וזה ממש לא קיבוץ וממש לא קשור לקיבוץ שלי.....(פשוט אותו שם) זו טעות נפוצה ודיי מצחיקה.... אז בקיצור הקיבוץ שלי הוא כפר רופין והוא ליד בית שאן.... ליד הגבול עם ירדן. יום טוב!

מיטקין

New member
חחח איזה אידיוט אני ../images/Emo5.gif

טוב לא משנה........... חחח מקווה שסלחת לי על בורותי באאביי טים

למעלה