New Girl In Town:)

g a n d i

New member
New Girl In Town:)

היי לכולם:) אני גנית, הגעתי ממש בטעות לפורום אבל התפעלתי מאוד אז החלטתי להישאר. בכל מקרה, אני חובבת רוק מושבעת אבל לצערי לא מכירה מספיק. גם מעצם העובדה שאני יותר מדיי עסוקה ולא מגדישה לזה מספיק זמן, ובעיר שלי אין כל כך הרבה אנשים ששומעים רוק אז זה קצת מקשה. אז אני כאן, סתם שתדעו:)

Paranoid Y

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

זה שאת לא מכירה מספיק, זה נותן סיבה טובה שתבואי לכאן, ותלמדי עוד קצת,
אני באתי לפני שנה וחצי כמעט, ולא רק שלא הכרתי מספיק, פשוט לא ידעתי כלום!! וכאן נחשפתי לנפלאות המוזיקה
ולמרות שאני עדיין לא יודע כלום, אבל יש שיפור
.. וזה שלא הרבה אנשים שומעים רוק בעיר שלך, זה צריך להיות נחמד... אני באתי ממקום שלא רק אין הרבה אנשים, אין בכלל אנשים ששומעים רוק קלאסי!! וזה נחמד, לחיות בעולם משלך לבד
ברוכה הבאה!! מקווים לראותך הרבה כאן

g a n d i

New member
ברור שזה נחמד(:)

האמת נראה לי זה חלק מהמשיכה שלי לעניין... יש לי תכונה כזאת של לא ללכת עם הזרם, אבל זה לאוו דווקא טוב. בכל מקרה, אני הגעתי למסקנה שאם באמת רוצים לדעת הכל על הכל אז חייבים לעבוד בטאוואר רקורדס איזה שנה...אבל אין פה טאוור רקורדס, אז שוב נדפקתי damn it

noosh

New member
עזבי אותך טאוור רקורדס ../images/Emo3.gif

תשארי פה, יותר כיף
וכמובן -
ברוכה הבאה!!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בדרך כלל אני ועדת קבלה, הפעם הקדימו אותי (כנראה שאנחנו הופכים לנחמדים עם הזמן...), ברוכה הבאה, נשמח לשמוע מה את אוהבת.

g a n d i

New member
מה אני אוהבת?

יותר מדיי דברים, בווינאמפ שלי הרגע התחלף שיר לcoldplay-yellow. ויש ברשימה כרגע גם איירון מיידן, גם מטאליקה, גם לד זפלין, גם בוב מרלי, אלאניס מוריסט, קאמל, dire straits, eric clapton, אניגמה,goo goo dolls, foo fighters, incubus, lifehouse,nada surf, oasis, zero 7, dido, radiohead,weezer, bush, acoustic alchemy... להמשיך? אה!! אפילו הדורבנים הגיעו לרשימה!!

למעלה