new girl in town

oodi g

New member
new girl in town

grettings פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה.. הייתי בפורום אחר עד עכשיו, אבל די מהר ראיתי שסגנון הציור שלי הוא not quite של שאר הפורום. דוגמא:

G-maN

New member
יפה מאוד

האמת , זה גם הסגנון שלי בד"כ , פשוט לא יצא לי להעלות אף עבודה שלי מהסוג הזה לפורום (בעיקר בגלל בעיית סורק)

יפיפיה! רק חבל שזה על דף שורה ../images/Emo10.gif

שווה לעשות את זה בגרפיטי או סתם ציור קיר או קנווס או וואטאבר אבל שיהיה בגדול ובלי שורות ברקע...

oodi g

New member
תודה וסורי על השורות...

זו הדרך היחידה שהייתה לי להעביר את הזמן בימי ביה"ס העתיקים שלי... (שיעור ספרות היה ממש מעורר-השראה... בייחוד "מקבת"). :)

moti80

New member
אני גם מאוד אהבתי - מזכיר לי דמות>

ישנה של דיסני בשם בטי בופ משום מה... אולי בגלל העיניים... אגב, השורות זה לא בעיה אני יכול להוריד לך אותן אם את רוצה שמש מוטי

SC

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי oodi g ברוכה הבאה אל הפורום. סקיצות מדליקות, חבל שהן צויירו על דפי שורות אבל אפשר לטפל גם בזה. זה לא נורא, אהבתי אותן מאוד. יש מישהיא בבמה חדשה שמציירת בסגנון שלך. תבואי אלינו עוד הרבה.

איכסה

New member
זה עט?

תפרטי על העט... כשאני מנסה לצייר בזמן שיעור, יוצאות לי שטויות, כולל שיעור אומנות... אבל בבית, אההה, בבית...

oodi g

New member
תודה... מי זאת בבמה חדשה?

ואני דווקא אוהבת את זה כסקיצות... אף פעם לא חשבתי על השורות כ"משהו שצריך לתקן".

SC

New member
לי באופן אישי זה קצת מפריע אם

(מפריע לא בציור שלך) כי אין מניעה להשתמש בדפים מסוג זה. אני יכול לומר לך מייד מי זאת אבל מעניין אותי לדעת אם היית נכנסת לשם לבדך היית יודעת במי מדובר רק מהתבוננות בעבודות שלה. אני לא כ"כ יודע אם זה בסדר לפרסם פה את שמה למרות שהיא מפרסמת את עצמה באתר אחר החשוף לכל המי ומי.

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אילו איורים מ-ק-ס-י-מ-י-ם!! ממש ממש אהבתי, אני בהחלט מבינה למה לא מאת את עצמך בפורום מנגה ואנימה כי הטכניקה שונה לחלוטין אם כי הדמויות דומות. ברוכה הבאה לפורומינו המקסים ומקווה שנראה אותך הרבה!

למעלה