New Game

mikeys barking

New member
New Game ../images/Emo103.gif

ווהו. משחק חדש "מי שמתחתיי" אני כותבת משפט, למשל "מי שמתחתיי היה בקורס דיבוב", מי שהיה בקורס דיבוב משרשר אליי משפט עם עובדה חדשה וכך הלאה. לא מסובך. וכדי שלא תבינו דברים לא נכון: לא מגיבים למישהו שכבר הגיבו אליו לא מפתחים שיחות על גבי השרשור הזה כדי לא להרוס את הרצף (יש מסרים ושרשורי עוף) אפשרי בהחלט ורצוי לתת משפטים שלאו דווקא קשורים לדיבוב ^^ והמשפט: מי שמתחתיי היה בקורס דיבוב P:

אני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo202.gif

למי שמתחתי יש יותר מ-3 סוגים של חיות בבית.

Hawkgirl

New member
נמנמ... אני לא חושבת שאני שרה יפה >.>

מי שמתחתיי אכל היום המבורגר!(או יותר נכון שניצל כזה במקום ההמבורגר, וגם יותר נכון אתמול כי עכשיו כבר מחר ^_^ טיהי ^_^ )

Tu Lus

New member
טוב רק כי אין קול ואין עונה

אכלתי אתמול שניצלים שחזרתי הביתה מהבסיס. מי שמתחתי בזבז לאחרונה סכום כסף שגדול עליו

yotam2233

New member
אם אני הולך לבזבז ממש בקרוב זה נחשב... ?

רציתי להמשיך את המשחק אז אני מקווה שזה גם נחשב... מי שמיתחתיי אכל במסעדה לאחרונה (מסעדה זה כל דבר החל ממקדונלד ועד למסעדות גורמה חחח...)

MorraniChan

New member
אני! אכלתי אתמול במקדונלד ובבית קפה.

למי שמתחתיי יש אייפוד

ichi

New member
מעולם לא הייתי! O:

מי שמתחתיי רוצה שמרינה או אליסה יינצחו בגמר

מאיוש33

New member
אניאניאני :]

מרינה
!!@#$ יש לה את את הקול הכי מושלם !! [ וגם לבועזון ^_^ ] ואתמול הייתי בכוכב נולד D: מי ראה אותי?! היה כל כך כיףף!! חוץ מהקטע שעמדנו 5 שעות על הרגליים..בעע זה היה סיוט
אגב, אחלה משחק שחר :]] אמממ...מי שמתחתי חושב שהדיבוב החדש של פרל מבובספוג מזעזע S: [ גוּ דון !! למה עזבת?? ]

mikeys barking

New member
לא מזעזע, אבל פחות טוב, כן.

מי שמתחתיי רואה פאמלי גאי/סימפסונים D= (או שאר סדרות ההומור שחור המצוירות)

porky169

New member
מי שמתחתיי חושב שכוכב נולד צריכה כמה שיותר

להתפוגג

yotam2233

New member
אני.. די נמאס כבר מזה... זו תוכנית משעממת כבר

למי שמיתחתי יש כלב/כלבה

MorraniChan

New member
לי יש!! מקווה שזה בסדר שאני משתתפת שוב

נמנמ.. כלבה מדהימה ומתוקה שחייה בביתינו הקט כבר 7 וחצי שנים מאז שהייתה בת שנה. היא תיימניה O__O אוכלת ג'חנון כמו פסטרמה XD רק שהיא כולה לבנה.. כפרעליה *-* [חעחע זה מרוקאי! לא משנה..] מי שמתחתיי הוא אח/ות בכור/ה..! [הבן/ הבת הראשונ/ה שנולד/ה]

mikeys barking

New member
אני ^____^

למי שמתחתיי יש מונפול בבית
(רק כי יש את זה כמעט לכל בן אנוש בעולם P=) וסתם כי זה הפריע לי- אתם נותנים לכלבה שלכם ג'חנון? זה ממש לא בריא לה O:

למעלה