the small prints At fifty bytes per second
S Special M New member 21/2/04 #22 Instant messanger או Pink ego box, איך שאתם מכירים את השיר הזה. And blaze through your skies
M M a v e r i c k X New member 22/2/04 #25 ../images/Emo35.gif WTF? טוב,תורי אני חושב And I hope you've seen the light 'cause no one really cares
../images/Emo35.gif WTF? טוב,תורי אני חושב And I hope you've seen the light 'cause no one really cares
F Fish in the sea New member 22/2/04 #29 האאאא! לא הצלחתם! כבוד לי, הראשון שלא הצליחו לענות על חידתו הקשה. התשובה להודעה שלי היא כמובן: The Gallery חובבנים!
האאאא! לא הצלחתם! כבוד לי, הראשון שלא הצליחו לענות על חידתו הקשה. התשובה להודעה שלי היא כמובן: The Gallery חובבנים!
N NiKi†a New member 23/2/04 #31 חחח...זה היה מעצבן מה שהוא עשה. ב-The gallery אין מילים...אז הוא עשה רווח כזזזזה גדול....חחחח
U u N i N t E n D e D New member 23/2/04 #32 מוזר אני דווקא חשבתי שהוא התכוון לpiano thing או לעוד מלא שירים אחרים בלי מילים... תמשיכו מהציטוט האחרון שהשארתי
מוזר אני דווקא חשבתי שהוא התכוון לpiano thing או לעוד מלא שירים אחרים בלי מילים... תמשיכו מהציטוט האחרון שהשארתי
S spacedementia1234 New member 23/2/04 #33 אתה לא חכם בעליל... זה היה גם יכול להיות מינימום, פיאנו פינג, בדרום אקוסטיקס.... טוב יאללה, עכשיו אני- how much to moan and groan (די קשה)
אתה לא חכם בעליל... זה היה גם יכול להיות מינימום, פיאנו פינג, בדרום אקוסטיקס.... טוב יאללה, עכשיו אני- how much to moan and groan (די קשה)
W whistler404 New member 24/2/04 #37 Sober leave me alone it's nothing serious (קל מאוד. אין בכוחי לחשוב ברגעים אלה)