New Depeche Mode Fragile Tension video

Another Girl

New member
הכוונה נחמדה, אבל זה נראה כאילו

הם התעצלו לקום בבוקר ולצלם את הקליפ, אז לקחו עבורו קטעים מהופעות ועשו להם עיבודי מחשב (כן, אני יודעת שזה בגלל שהם בטור וכל זה). (בוקר טוב
)

piegirl1

New member
נתחיל מזה שלעומת הקודם זו יצירת מופת ../images/Emo3.gif

1. דווקא די נחמד בעיניי אולי קצת מונוטוני. 2. מזכיר ההחל מהאמצע את הסגנון של הקליפים לשירי ג'יימס בונד עם כל הנשים הנופלות, אלמנטים מוכפלים וכו' 3. מעניין אם הקליפ הוכן בכזו מהירות בגלל הזעם של המעריצים על הקליפ המחריד של hole to feed. 4. אחרי כל הקליפים המזעזעים שיצאו תחת ידיהם עד היום, אני ממש מרוצה מזה
5. תודה על העדכון המהיר, ותודה לאל שאין חרדל בקליפ הזה..

DepecheModeIL

New member
נתחיל מזה שהם הופתעו בכלל שיצא להם קליפ חדש..

והאמת הכל זה עיבוד מחשב, קליפ נחמד, לא מעבר לזה, לשיר נחמד (לא מעבר לזה :) )

piegirl1

New member
זה אכן קליפ רשמי

אבל הוא הודלף לרשת לפני הזמן המתוכנן. מצורף שרשור מהאתר העולמי בעניין הקליפ וההתרשמות של המעריצים ממנו. כנראה שכל מה שצריך לעשות כדי לגרום למעריצים להיות מרוצים, הוא להוציא קליפ עלוב במיוחד וככה כל מה שיוציאו אחריו יראה גאוני.. המעריצים לא מפסיקים להלל את הקליפ החדש
חייבת להגיד שהשיר בעיניי הוא חביב. לא הרבה מעבר. אני מחכה לשמוע מנציגנו בספרד איך היה. הם זכו אתמול לשמוע את one caress אז כבר הם הרוויחו. ממה שראיתי באתר הרשמי בישראל, חלקם היו בשורה הראשונה. איזה אושר זה.

devil female

New member
הקלים נהדר!!!!

בעיניי (אני באה מתחום המדיה ומבינה בוידאו ארט) הקליפ נהדר, אחרי שראיתי אותו בפעם הראשונה, אמרתי וואו!!! קליפ אמור ללוות את השירולא ההיפך, כי זה לא פסקול לסרט!!! ובכלל אם הקליפ כ"כ גרוע, אז אולי כל מי שמבקר אותו יעשה גם אחד כזה?! ממש נשבר לי מהערות הדיביליות של אנשים. לא מתאים לכם, אל תסתכלו... נמאס!!!!

Another Girl

New member
אהמ

אינני יודעת מי את כיוון שהניק שלך לא מוכר לי מהפורום עד עתה, אולם קשה להאמין שאת באמת מגיעה מתחום המדיה ומבינה בו ועדיין חושבת שהקליפ "נהדר". כך או כך, גם אם את חושבת ככה זו זכותך, כמו שזכותי לחשוב שהקליפ לא משהו וגם להעיר על כך. "ברשתך" - אמשיך להעיר את ה"הערות הדביליות" (לא "דיביליות") שלי בפורום על אף מורת רוחך מכך. יום קסום.

Plum fairy

New member
כפיים!

אני עדיין בהלם ממה שהיא כתבה, וכשחשבתי איך להגיב, הגיעה התגובה שלך שמבטאת בדיוק את מה שאני חושבת ומרגישה!

piegirl1

New member
why like this? כל אחד והדעה שלו

כולנו כאן אוהבים את הלהקה, זה לא אומר שאסור למתוח ביקורת על מה שהם עושים. כל אחד והטעם שלו. את אהבת את הקליפ, אחרים קצת פחות, אף אחד לא אמר משהו שהוא לא ענייני ביחס לקליפ. אנחנו שמחים לשמוע דעות ולפגוש אנשים חדשים, רק בבקשה בלי לתקוף ולהשתלח. אם את חושבת שאנחנו ביקורתיים מזל שלא היית פה שהתייחסנו לקליפים של peace ו- hole to feed..

devil female

New member
אני נכנסת

לפורום כל יום, פשוט עד עכשיו לא מצאתי הודעה שרציתי והרגשתי צורך להגיב עליה. אני אישית הגעתי לשלב בו נמאס לי לשמוע השמצות וביקורות מעצבנות על הלהקה. אני לא מעריצה שלהם מאתמול, אני מקשיבה להם משנת 90 ובהחלט היו להם דברים לא הכי מוצלחים, אך עדיין אני לא אתחיל ב.. הם התעצלו לצלם את הקליפ וכאלה. אני מאוד מעריכה את מה שהם עושים בתור אמנית. הקליפ אתמול עורר בי השראה ורצון ליצור. וברור לי שזה מאוד אישי. אני גם מאוד התאכזבתי מהתגובות של אנשים על ההופעה. למה לא היה את זה?! ולמה הם שרו את זה?! הם יחליטו מה לשיר ולא אנחנו. אני אישית נהניתי מכל רגע בהופעה (זו לא ההפועה הראשונה שלהם בה נוכחתי). בהחלט זו הלהקה שלי, שמלווה אותי כל החיים (פסקול לחיים). אני עד עכשיו זוכרת את כל פעם שרכשתי את הדיסק החדש שלהם, את ההשמעה הראשונה של הדיסק ואת מה שהרגשתי באותו הרגע. זו הייתה זעקת נפשי.

Another Girl

New member
נראה לי שאת קצת מתבלבלת.

זה פורום "דפש מוד", לא פורום "סגידה והערצה מוחלטת של דפש מוד וכל פיפס של פועלם". על אף שאנחנו אוהבים אותם, ישנם פה אנשים (וכן, אני ביניהם) שלא חושבים ש*כל* מה שדפש מוד עשו זה מושי מושלם ומדהים. אם לא אהבתי את הסט ליסט - אני אגיד את זה. אם לא אהבתי את הקליפ אני אגיד את זה גם. אם זה מעצבן אותך אין לי אלא להביע אמפתיה. בקיצור, זה לגיטימי שאת אוהבת את דפש מוד בצורה עיוורת ומוחלטת, זה פחות לגיטימי שאת משתלחת בכל מי שלא.

devil female

New member
שימי לב לגישה התוקפנית שלך!!!

אני לא איזו גרופית מטומטת!!! תתיחסי אלי ולמה שאני כותבת בכבוד!!! כי אני לא זלזלתי בך! לא אמרתי שום דבר רע או לא נעים נגדך!!!

Doriiin

New member
נתחיל בכך שאת תתייחסי אלינו בכבוד

אנשים כאן הביעו, מביעים ויביעו את דעתם איך שהם רואים לנכון.. אם מישהו כאן חושב שהקליפ לא טוב זוהי זכותו - ואף אחד לא יגיב תגובות תוקפניות כמו שאת עשית. את לא מסכימה עם מה שרשמו פה? יש דרך להגיד את זה... אבל אני אחזיר לך באותו מטבע , "לא מתאים לכם, אל תסתכלו..." מוכר לך? הגיע הזמן ליישם.. לא מתאימות לך התגובות שבפורום? אל תסתכלי ואל תיכנסי אליו..

למעלה