new cover song - Blur

GUILTY

New member
new cover song - Blur

hell yea i love this song הם עשו cover לשיר של blur השיר נקרא Song 2 הנה הלינק לראיון ברדיו שם הם שרים אותו....מדהים פשוט מדהים *סוגדת* http://www.megaupload.com/?d=U10BZSZ3

GUILTY

New member
בדקתי עכשיו עוד פעם זה אמור להוריד.

הנה הלינק שוב. http://www.megaupload.com/il/?d=U10BZSZ3 בלי קשר לנושא: מישהו מכיר להקה בשם roadrunner united? יש להם שיר ב MTV2 שנקרא THE END

MyMystery

New member
חחחחחח מה \הוא עושה שם?

בודק שאין לו ריח מסריח ברגל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח אל תייחסו אליי יש לי יציאות.

../images/Emo125.gif../images/Emo186.gifהוו איך אני אוהבת את השיר

הזה של רואדראנר יונייטד
אני אף פעם לא מצליחה לראות אם הבחורה מנגנת על גיטרה או על בס
היא כוסית
, וזה בעיקרון מה שגרם לי לשים לב לשיר הזה

GUILTY

New member
היא מנגנת על בס.......את מכירה אותם

? איך הם כאילו השירם? אהבתי את זה אבל הם קצת מוזרים לא יודעת...

../images/Emo125.gif../images/Emo186.gifלא, לא מכירה..

כהרגלי ההזוי והחולני זפזפתי 10 פעמים בערוצי מוזיקה אחד אחרי השני, ואז נתקלתי בבסיסטית (כנראה, לפי מה שאמרת) שלהם, ואני כזה "וואו היא כוסית
", אז השראתי לראות במה מדובר (רדוד, אני יודעת
) וגיליתי אחלה שיר, אבל אני לא שומעת אותם מעבר לזה..

L 0 L

New member
אווו

משום מה גם לי זה לא מוריד ואומר לי דברים מוזרים. אבל אדיר.. זה אחד השירים האהובים עליP: אבל מי שלא יחדש את השיר הזה בכול זאת המקור של BLUR תמיד יהיה יותר יפהP:

GUILTY

New member
חחחחח נראה לי הבנתי למה

זה לא כמו התוכנה הקודמת זה אחר. כשהחלון נפתח מופיע מן פס זמן למלעה כשהזמן יעבור יהיה רשום באנגלית "לחץ להוריד" תלחצו על זה ותחכו.

../images/Emo7.gif

גמלי זה לא מוריד.. זה כותב ארור וזה לא מוצא ת'עמוד אחרי שלחצתי על הורדה.. אבל יכולהיות שהבעיה במחשב שלי כי זה קורה לי הרבה פעמים בזמן האחרון..

yaelrs

New member
אאוווו../images/Emo163.gif

אממ... שיר ממש יפה, אני מאוד אוהבת אותו, אני ממש מקווה שלא יהרסו אותו! והקישור שנתת לא עובד לי..

GUILTY

New member
טוב הנה לינק חדש אוייי שיעבוד

תיכנסו לאתר כבר תראו רשום שם MCR http://www.thebitchingplace.co.uk/default.asp?id=0&ACT=19 טוב עם לא עובד אז פאק עם זה אין לי כוח האבא המצחיק שלי סגר לי הלינק שהורדתי בשבילכם אז מצטערת עם זה לא עובד.

קרניjack

New member
אממ....איפה השיר בדיוק?

הורדתי, זה איפה שיש קטע קטן של מוזיקה בהתחלה? בקושי ועמים משהוא אבל הראיון עצמו אחלה. זה ראיון חדש?

GUILTY

New member
לא- זה תוכנית ראדיו אז.....

תמשיכי לשמוע בהמשך יש כמו ראיון אתם ולקראת הסוף יש את השיר

קרניjack

New member
בסוף יש את IM NOT OK

אין שום שיר אחר, ואהבתי מאוד את הטוויסטים שהם עשו... ג'ר כזה IM NOT IMNOTIMNOTIMNOT OKAY!!!!

GUILTY

New member
ש עוד שיר ...יש פרסומות שיר של

מישהי ואז ממשיך אתם.

זה עבד!!!

תודה!!
אעאעאהה ג'ר כזה חמודד.. והם ממש הצחיקו אותי :] ואהבתי את הקאבר שלהם. הם אמרו שהם היו עושים את בויז&גירלז והמראיינת אמרה ש-אוי זה יהיה מעניין חחחחח מעניין באמת איך זה היה יוצא.. חבל, אני דווקא ממש אוהבת את בויז&גירלז! ואיך הוא אמר שהוא שמע את ההורים שלו מקללים כל הזמן אז הוא גם התחיל חח זה היה מצחיק. וגם הtreats for all! והקטע של איטס אול ברודרלי לאב. בכלל, כשהוא דיבר על היחסים שלו ושל מייקי.. זה היה כזה כיף לשמוע את זה!
ובפעם המיליון- אני רוצה ללכת להופעההההההההההההההה!!!!!!!!!!!

למעלה