new cover song - Blur

EnchantedS

New member
Treats fot all!!!!

חחחח בריטים הם מצחיקים:) איימ נוט אוקיי- וואו, איך הוא מצליח לחזור ללחן המקורי כל פעם עם כל הזה שהוא משנה את המוזיקה כל הזמן?.. חח בריט פופ?? חח דווקא את השיר הזה?... מה, כי הוא היה הכי קל?... מה זה טראוזרס? שהיא שאלה מי זה ההוא עם הטראוזרס והם אמרו שכולם? המממ איזשהו בגד, אבל איזה?...

EveDark

New member
הסבר.

בריט פופ- לא בחרו את השיר דווקא כי הוא היה קל, אלא בגלל שבלור הייתה הלהקה הראשונה שהם 'נכנסו אליה' כשהם שמעו בריט פופ לראשונה. והטראוזרס, זה כשג'רארד הכיר את הלהקה לשדרנית, היא שאלה "ומי זה עם המכנסיים הגבוהות?" וג'רארד ענה: "כולם בעצם, לכולנו יש כאן מכנסיים גבוהות\גבוהים\ אני גרועה בלשון"

MyMystery

New member
../images/Emo11.gifג'רארד תקשיב לי..

חחח אני בצחוק ג'רארד לא יקשיב לי אבל..מי שראה את ההופעה עם thursday ידע שג'רארד לא הולך עם גזרה גבוהה.. give me a break כמעט נפלו לא המכנסים XD

EveDark

New member
תראי...

ג'רארד הולך עם גזרה גבוהה, זה שיש לו כל כך הרבה חורים במכנסיים שהם כמעט נפלו, זה לא אומר... P: הייתי אומרת שיש לו מכנסיים בכמה מידות גדולות יותר, אבל אתם יודעים, ג'רארד P:

MyMystery

New member
וזה דווקא לא היה חורים חח זה היה

פשוט שהוא לבש אותם נמוך..באמת שהסתכלתי טוב..trust me lol אולי בחליפות וכאלה הוא לובש גבוה (ובכלל אין לי בעיות עם זה
) אבל לפעמים הוא לובש אותם ככה שכל שניה הם יפלו..מעניין מה יקרה אם באמת הוא לא ילבש תחתונים (כמו בסיפור האונס חעחע)..

yaelrs

New member
אוקי... שמעתי

למזלם הם לא הרסו אותו לגמרי!! לא.. זה היה דווקא בסדר אבל אין ספק שהגירסה של BLUR הרבה יותר יפה..

GD ROCKS

New member
משום מה אני לא מצליחה להוריד

כל מצב זה שיר ממש יפה BLUR להקה שולטת

למעלה