New Bowmaster In The Town!

P o o f i

New member
New Bowmaster In The Town!

מזל טוב דקלה (טיZרית)!
בהצלחה בהשגת הסקילים.

Don Nirtin

New member
היפי הוריי הורורורורורווווו../images/Emo87.gif

מזל טוב דקלה
וסתם שאלה... היא לא אמורה להיות 120? F6

Hasselblad

New member
OMG OMG OMG

דיקלה!!!!!!!!!!!!! מזל טוב, מזל טוב!!!! תהני המון המון המון! יווווווו אני ממש שמחה בשבילך!

yonVata

New member
הו מזלט!!

וואו! יפה לך! תהני :)) ובהצלחה עם הסקילים החדשים :) השמועות אומרות שהכיף האמיתי מתחיל עכשיו :)

Guid

New member
מזל טוב!!! /tapuzforum/images/emo99.gif

יאההההההה! בואומאסטרית!! אני מקנא... /tapuzforum/images/emo6.gif שיהיה בהצלחה עם הסקילים, ותעלי תמונות! D:

deisy

New member
woot greatz

בהצלחה דקלה! עכשיו הכיף של השגת הסקילים!!!! תהני המון! הבואומסטר היא אחת הדמויות המבוקשות מאוד לבוסים!!!

הטיZרית

New member
תודההההההההההההה ../images/Emo13.gif

זה היה פשוט מאגניב... נכנסתי ב 11:30 בבוקר... פתאום מישהו מהגילד מציע לי שהוא יעלה אותי רמה... ו אני.. WTF?? בכלל אין לי מושג מי זה.. לאט לאט מתברר שזה אח של אחד החברים הטובים שלי במשחק... קיבלתי הוראה לקנות X2 EXP ל 4 שעות... לאף אחד מאיתנו לא היה X2 BUFF פתאום אחרי שעה.. בום! עליתי רמה.. 120 קפצתי מהכיסא
ועוד 3 שעות של X2 EXP דילמה.. להמשיך להתאמן... או... עבודה רביעית... החלטתי להתאפק
קישקשתי קצת עם חברים.. וכמה חברים באו לתרום X2 BUFF והופ... עוד רמה עפה לה.... שלחנו את POOFI לאיבוד במגדל של לודי.... כדי לקנות מגילה... והופה... אני BOWMASTER!!! עדיין לא משתלטת על המקשים עם הסקילים החדשים.. אבל זה ממש ממש כייף!! תודה לכולם

icy woman

New member
wow מזל טוב דיקלה

אני יודעת שקשה לגדל קשתים. אז מזל טוב ענקי

../images/Emo110.gifמזל טוב!!

אני אישית מאוד מאוד אוהבת קשתים, תמיד רציתי אחד! כ"כ מגניבים
תהניייי מלא מלא~ SE!! וכל מילה נוספת מיותרת

spongbob

New member
../images/Emo110.gifתפוזנע

מזל טוב!! סוף סוף
אני ממש שמח בשבילך