NEW BMG COMPILATION!

tatababa

New member
NEW BMG COMPILATION!

טוב, זה רחוק מלהיות מלהיב אבל שיהיה... בספטמבר BMG תוציא לשוק אוסף של קיילי שמכסה את אותה התקופה. האוסף יצא ע"ג דיסק ודיוידי. לא ברור מה הוא יכלול. מה שכן, ושזה יהיה ברור לכולם - האוסף לא יכלול חומרים שלא נראו קודם לכן (עקב ההתנגדות של קיילי לעניין). נאמר שהעטיפה תהיה מאוד מעניינת.. לכו תדעו מה הכוונה! זהו, תהנו..

REDbloodedMAN

New member
איזה חומרים?

אולי לקיילי יש גם קלטת לוהטת (חח סתם סתם בהומור). אבל מה כבר יכול לגרום לה להתנגד?

tatababa

New member
קיילי בדיעה של

"זה לא היה מספיק טוב להוצאה בעבר, אז זה לא מספיק טוב להוצאה בהווה". כמובן שזה טיעון אידיוטי לגמרי, הרי המון שירים לא נכללים באלבומים כי הם לא תואמים את רוח האלבום, בלי שום קשר לאיכות השיר. אוקיי - הנה קצת עוד פרטים : מדובר בסדרת הוצאות מבית BMG העונה לשם Artist Collection. כ-40 אמנים מקבלים את ההוצאה הזו (budjet release) וקיילי ביניהם. ההוצאה האחרונה שקיילי זכתה לה מהסוג הזה היתה כמובן האוסף CIM. את האוסף הזה (דרך אגב) יפסיקו לייצר בקרוב, ע"מ להחליף אותו עם הדיסק החדש הזה. הדיסק החדש יכלול 12 רצועות (מתוכן ששת הסינגלים + עוד שישה שירים לא ידועים כרגע). הדיוידי יכלול רק את הקליפים לששת הסינגלים הבריטיים שלה מאותה התקופה (כלומר CIM, PYIMP, WITF, SKOB, DIA & B). במקור, בגלל שמדובר בסוג כזה של הוצאת תקציב, הוחלט שהדיוידי במקור יכלול רק חמישה קליפים (רצו להשאיר בחוץ את SKOB) אבל בסוף ניל (הבעלים של אתר לימבו) ונייג'ל (העומד מאחורי הספר Kylie Naked) הצליחו לשכנע את BMG *כן* לכלול את הקליפ הזה ולהרחיב את הדיוידי לשישה טראקים. ההוצאות האלה תהיינה *מאוד* זולות, ונועדו לחשוף את הציבור לתקופה הזו של קיילי. תמכרנה בסופר-מארקטים למיניהם וכל מיני חנויות מוזרות, אולם לא חנויות מוזיקה כמו HMV וכאלה. מן הסתם ישראל תקבל את ההוצאה הזו באיחור של כמה חודשים. זהו כעיקרון.

p i n g o

New member
אני רק מקווה,

שזה יהיה זול מספיק בשביל שיהיה לי שווה לקנות את החתיכת .... הזאת... וזה budget! |מתאפק מלהעיר הערה על פסיכומטרי של מישהו!|

p i n g o

New member
מה הטעם של מי?

של BMG? רצון להרוויח עוד כמה שקלים... ואם התכוונת למה הטעם במה שקיילי עושה בנושא, באמת שאין לי מושג... חבל.
ולך לישון, מה אתה עושה פה עכשיו?

Nadav נדב

New member
חחח לא מצליח להירדם!!! ../images/Emo4.gif

וכל עניין ההוצאה הזו מגוחך. ממש ממש טיפשי לדעתי.

p i n g o

New member
לא מצליח להרדם?

אז תספור כבשים! או שתעשה דברים אחרים..........
חחחחח טוב אני זזתי לישון!!!! השעה הזאת אינה מיטיבה עימי ויום גדול מחכה לי מחר
.

Nadav נדב

New member
חחח וממתי נעשית הבוס שלי? ../images/Emo3.gif

(אתה המנהל אמנם.....חחחח – אבל זה לא אותו דבר – חולה שליטה!!!) סתם סתם סתם!!!
לילה טוב ובהצלחה מחר!

למעלה