New benji&joe&hilary pic'...

xX fAkE LoVe Xx

New member
אני יהיה לא הכי קשורה

אבל הם לא עידכנו את הבלוגים שלהם כבר יותר מחודש!!!! מה קורה פה??!!

EleVaTioN

New member
אין להם זמן..../images/Emo129.gif

אני מניחה

tnx

New member
פשוט לקחו הפסקה.. אסור?

אז מופיעים פה ושם בנג'י וג'ואל בשיר היחיד שהם יכולים לבצע לבד- we believe.. לא נורא, הם צריכים את ההפסקה הזאת- רק תחשבו על החזרה שלהם באלבום החדש, עם שירים חדשים, קליפים חדשים,הופעות.. אני מת שהוא יצא כבררר. (וכמובן שאיתו האתר יפרח :) )

EleVaTioN

New member
ואיי אבל זה עצוב..../images/Emo129.gif

לראות אותם מופיעים בלי פול ובילי!

FIRE GODDESS

New member
חחח איזה חמוד אני בדיוק

מתקשרת לטכנאי הוא אמר להתקשר אליו עוד מעט ונסדר את הגדרות האי מייל שלי כי זה לא שולח ולא מקבל....

yardenbm

New member
לדעתי הפסקה באה ממש בחוסר קשר עכשיו

אני אישית אל אהבתי את האלבום האחרון ואני יודעת שיש הרבה אנשים שגם לא אהבו אותו ויחסית לאלבומים הקודמים הוא לא משו ולכן אחרי ירידה לקחת הפסקה זה דפוק כי אם אני לדוגמא הפסקתי להתעניין בהם באלבום האחרון אז עכשיו יש ת'הפסקה ובכלל אני אפסיק להתעניין בהם לא שאני אפסיק לשמוע ת'דיסקים הישנים אבל גוד שארלוט עצמם כבר לא כל כך מעניינים אותי ומקווה שהם יחזרו בקרוב עם דיסק חדש שיתעלה על כל הדיסקים עד עכשיו

EleVaTioN

New member
טוב שמעי..../images/Emo129.gif

יש כאלה שלא אהבו ויש כאלה שרק התחילו להכיר ולהסחף עם האלבון הזה כל הזמן הזה אולי הם לא ממש הופיעו הרבה בטלויזיה ושיט אבל הם הופיעו המון בעולם, הופעות וכאלה אני מאמינה שזה נורא הרבה בלאגן ושהם רוצים קצת חופש מכל זה..אפשר להבין אותם לא?
תראי הם הביטוח המון על הדיסק החדש, בואו נקווה שהם יחזרו לפאנק/פאנק-רוק/פאנק-פופ/מהשתרצו הישן והטוב

למעלה