New Album News!

tatababa

New member
טוף

אני פרשתי בשיא עם אחת הגרפיקות הראשונות שעשיתי.. פיסת נוסטלגיה!!

אני סיימתי אבל אני חושבת להמשיך

אתה עושה לי חשק חחח אניה ולכת לאכול עכשיו(אצלנו במשפחה אוכלים מוקדם) ואח''כ אני אולי אחזור להמשיךא בל לאהרבה כי כול רגע אחי יכול לחזור ואני רוצה להספיק למחוק את התמונות ולא להשאיר סימן ....

גם לי יש נדרות אבל אני לא טורחת להי

להיכנס אליהן ולהסתכל או לשיםאותם פה אותן* הם אי שם באיזה קישוטר נידח ששמרתי באימל פחחח..............אולי כשיהיה ליזמןאני אשים(וכשאחי לא יהיה איזה שעתיים כמוהיום כדי שאני אוכל לשים טוה תמונות ולמחוק בלי למהר הרגע מחקתי את כולה תמונות כמעט התעלפתי כמה היו בסל מיחזור אמא'לה!!!!!!)

6

.........ווי זה מתחיל ללכת הצידה (מגניב אומר שזה שרשור ארוך) זה שרשור תמונות נורא ארוך אבל כאן ישתמונה אחתב כולה ודעה ולא שלוש כמו שהייתי שמה בקישורים(שלא הייתם לוחצים עליהם בכלל ככול הנראה...........)

נראית מהמם בסדרה הזאתי הא?

וואו שמתי ממש ממש ממש הרבה אולי כדאי שאפסיק??? בא לי צל''ש!!!!!!! חחחחחח

לימבו

New member
אני ממש מתפלא שהיא לא אהבה

למען האמת Fever תמיד יראה בעיני אלבום שנעשה ב"כלאחר יד"- בחודשים ספורים בלבד... לכן הוא לדעתי האלבום שהכי פחות השקיעו בו (זמן), אבל עדיין- המראה והסאונד האלקטרוני/דיסקו מאד מתאים לקיילי בעיני. אני חושב שבכוונה ל"פאנק" ולעבודה עם מפיקים אמריקאיים קיילי הולכת להביא לנו "מוסיקה אמריקאית"- ולמען האמת זה די מרגיז. אני לא מבין למה היא מרגישה צורך להתחנף לקהל הזה ולהביא להם את מה שהם רגילים לשמוע. זה די זלזול בקהל בבריטניה ובאוסטרליה- שיקבל אותה "ולא משנה מה היא תעשה". בכל מקרה- אני אישית חושב שהסגנון המתאים לה ביותר הוא סגנון דיויד אנדרסון המהמם... Paper Dolls , Ocean Blue... אלו שירים שממש אהבתי בשנים האחרונות (למרות שהם B Sides ואמורים להיות לא מעניינים) חוץ מזה הסגנון הפאנקי בשבילי הוא ה"פופ-פאנק" (אצל קיילי זה בערך 80 אחוז פופ ו-20 אחוז פאנק) כמו למשל Love Is Waiting שהוא שיר פשוט מושלם עבורה, ו- Coocachoo שיש בו פאנקיות מסויימת- ממש ברקע. אבל להערכתי זאת לא הכוונה ב"פאנק" כמו שווילי מתאר אותו- אלא מוסיקה אמריקאית לשמה

tatababa

New member
אני לא מסכים איתך

Fever היה מלאא פילרים. More More More, Dancefloor, Your Love, Fragile, Give It To Me - בפירוש חצי אלבום. לדעתי האלבום היה אחת היציאות הכי מבריקות מבחינה מסחרית אבל הכי מאכזבות מבחינה מוזיקלית\אמנותית. לגבי הסאונד האלקטרוני\דיסקו- כן, הוא מתאים לקיילי אבל תסכים איתי שהיא לא יכולה לעשות את אותו הדבר לנצח, נכון? היא כמובן תישאר בפופ אבל תשתמש בהשפעות מוזיקליות אחרות (אני מאמין משהו בסגנון המוזיקלי של Confide In Me ממסע ההופעות האחרון - מה שנקרא Hip Pop). בכל אופן, קיילי הבהירה את זה שהיא לא הולכת להתפשר תמורת הקהל האמריקאי ואני לא חושב שזה מה שהיא עושה. העניין זה שהסאונד הזה במסע ההופעות האחרון הוכיח ללא ספק פוטנציאל לא קטן ובין אם נאהב את זה לבין אם לא - זה יימכור!

למעלה