New Album News!

tatababa

New member
New Album News!

ווילי שפך קצת מידע על הלך הרוחות ב"קמפ-קיילי". אז ככה... אתם זוכרים את הקמפיין שעשו קבוצת מעריצים זועמים שענה לשם "ban the bum"? אז קיילי ושות' חשבו שזה משעשע....-אבל- לקחו את זה לתשומת ליבם. מסתבר שהוחלט באמת לזנוח את הישבן ולסיים את הפוקוס על הגוף של קיילי. כמובן שלא נקבל עכשיו קיילי מוסלמית הדוקה אבל לא עוד תחת תחת תחת ציצי ציצי ציצי (מצטער לכל הילדוד'ס הקטנים שאני הרסתי להם את הילדות עם המילים האלה!). חוץ מזה, ווילי המשיך לשפוך מידע נוסף על התקופה שעברה... מסתבר שקיילי ממש לא אהבה את הסגנון התדמיתי של פיבר. היא לגמרי לא אהבה את כל הקטע האלקטרוני\רובוטי הזה ככה שמן הסתם - אנחנו לא הולכים לקבל את זה באלבום הבא. קיילי מודל 2003\2004 מסתמנת כמתוחכמת יותר, רצינית יותר, אבל עדיין קיילי! (כלומר אתם יודעים מה היא מייצגת...). אוקיי, עוד פרטים! (זה כבר לא מדברים של ווילי אלא מהעיתונות) : שמועות על שיתוף פעולה מחודש בין קיילי לפט-שופ-בויז! כן כן, אחרי Falling and In Denial אנחנו מקבלים עוד! מי ששמח - יופי, מי שלא - אז לא.. עוד - לפני כשלושה חודשים הוקלטו שלושה שירים לאלבום החדש. בינתיים השירים עדיין מוגדרים כ"דמואים" ויכול להיות שיעובדו עוד קצת ע"י צוות ההפקה כדי להגיע לאלבום. הדבר נחשף לפני כמה ימים ע"י האיש שאיתו קיילי עבדה על השירים. דיג'יי ניו-יורקי בשם Curtis Mantronik. קרטיס דיבר ב"ליקוויד ניוז" על קיילי, עד כמה היא חמודה וכו' ואמר כי השירים הנ"ל בעלי סטייל מאוווד פאנקי! (מה שזה לא אומר!?!?). זהו בכל אופן. קיילי עידכנה את היומן שלה באתר הרשמי והוא שווה צפייה כי העדכון יותר ממגניב. היא נשמעת מאוד מתרגשת מהעבודה על האלבום החדש ומעוד כמה דברים... (תבדקו שם כדי לדעת!). Cheer רן

וואו מגניב תודה על העידכון רן אה ו

..........אני נורא שמחה שהיא משנה תדמית או סגנוטן מוזיקה זה נהדר היא לא יכולה להישאר באותה סגנוןכ ול הזמן(כמעט כול אלבום היא משנה) כי אז היא תשעמם ..........לפחות לא אותנו אבלכ נראה את המעריצים החדשים שלה או משהו........ הפטשופבויז? אני לא ממש אהבתי את הביצוע שלהם איתה חיבת להוודות...אבל נראה מה יהיה אניא כנס לאתר לא נכנסתי עליו כבר שלושה ימיםב ערך וא בדקתי חדשות הרבה זמן (לא עידכנו ת'חדשות ואתה יומן מלא מלא זמן!!!!!) אממ ביי דה וואי רן ילדודס? אמממ אני מקווה שאתה לא מתכוון עלי
:-
D

tatababa

New member
יש לי כל כך הרבה

שאספתי במשך הרבה הרבה זמן... אני אוסף אותן רק כדי לעשות מהם טפטים ועטיפות לדיסקים - חוצמזה, אין לי מה לעשות איתן. בגלל זה אני מחפש רק תמונות גדולות.. הנה עוד אחת

למעלה