neverwinter nights

neverwinter nights

בפרק השלישי, כשצריך למצוא את החלק הראשון של words of power, אני נמצא בתוך ה- snow globe ויש לי את הקמע הקסום ויומנים שאומר שאם אני אאחד את הדריידים והדווארפים, הם ינצחו את הדרקון ואז יהיה לי את מילות הכוח. אבל הדריידים (ארוויל בראשן) רק נלחמים איתי. בקיצור, איך אני משיג את מילות הכוח???

../images/Emo58.gif הפיתרון

א)יש גוגל בשביל השאלות האלה ! כאן פורום משחקי תפקידים , לא פורום nwn help. ב) תחזור לנקודה שבה מתחיל שלב כדור השלג , דרך הפורטל שדרכו נכנסת לעולם שבתוך כדור השלג אפשר גם לצאת , צא מהכדור , ואז תלחץ על הכדור ומהאופציות בחר לנער את הכדור (או להפוך אותו , לא זוכר מה זה בדיוק , יש רק אופציה אחת כזאת אז זה לא ממש משנה). אם תקרא את התיאור של הכדור לפני ואחרי הפיכתו תראה שבהתחלה מתואר שהגמדים מנצחים ואחרי ההפיכה מתואר שהדריאדות מנצחות (או להיפך). עכשיו אחרי שהפכת את הכדור תיכנס לתוכו חזרה ותיראה שהגמדים תוקפים אותך והדריאדות מדברות איתך (הפוך ממקודם) , תשיג מה שיש להשיג מהדריאדות ואני משוכנע שמשם תוכל להתקדם לבד. ג)תחזור לסעיף א' ותפנים. מקסימום שלח לי ישירות את השאלות שלך במסר אישי ואני כבר אעזור כמיטב יכולתי.

Thessalian

New member
למה אתה פשוט לא משיג walkthrough?

לפי כמות השאלות שלך בפורום, אתה בהחלט צריך אחד כזה, או הרבה סבלנות ע"מ לגלות את הדברים האלה לבד. הייתי ממליצה לך, לאור חוסר הסבלנות שיש לך לסיים את המשחק, לעבוד לפי walkthrough, כמו אלה המופיעים ברשימה להלן. רואה? אפילו עשיתי בשבילך חיפוש בגוגל! (בתקווה שהלינק באמת יעבוד) הכל בשבילך. עכשיו אפשר לחזור לענייני משחקי תפקידים?

תודה....

כל walkthrough שאני נתקלתי בו הגיע עד הפרק השני, ואני בפרק השלישי של המשחק...

למעלה