neverwinter nights

neverwinter nights

בפרק השני של המשחק, איך עוברים את שערי לוסקאן? השערים נעולים וצריך מפתח מיוחד.... כבר עברתי את רוב המשימות באזור שסביב פורט לאסט....

yatooshim inc

New member
קל

תעבור את כל המשימות הרציניות, לך למרגל (לא זוכר איך קוראים לו) ותביא לו את כל המכתבים שמצאת. ואז הוא אומר לך שכנראה ה"רעים מתחבאים שם" (בלוסקאן) ואז הוא אומר שחבר שלו יתן לך להכנס, ואתה הולך לשם ונכנס. פשוט. בקיצור, תמצא (מלשון למצות) את הפרק, ותחזור אל המרגל.

?

איפה המרגל הזה נמצא? אם הוא נמצא בעיירה הנטושה אז נראה לי שכבר הרגתי אותו כי הוא השתגע וניסה לרצוח אותי..

yatooshim inc

New member
לא הבנת

הכושי עם הרסטות שמדבר איתך בתחילת פרק, הוא מרגל של העיר neverwinter שנשלך מטעם לורד Nasher לעזור לך למצוא את מי שאחראים למגיפה, הוא עומד ליד Aribeth באחד הבניינים בפורט לסט.

תודה אבל עדיין יש לי בעיה

אריבת' אומרת לי שכדי שאני אוכל להיכנס ללוסקאן, אני צריך להביא לה הוכחה נוספת שהכת נמצאת שם. הבאתי לה כבר הוכחה אחת (היומן של הסוכן המשוגע של הכת) אבל אני צריך עוד משהו. איפה אני יכול למצוא את ההוכחה החסרה?

yatooshim inc

New member
לא יודע

אני פשוט עשיתי את כל המשימות שמצאתי, וכשהחלטתי שיש סיכוי סביר שמציתי את האזור הלכתי לדבר עם אריבת', ככה שהתברר שצדקתי, ואז המשכתי כמו שתיארתי לך בהודאה הקודמת. אם אתה צריך תאור של המשימות, אין לי שום בעיה לעזור לך למצוא את המשימה שפיספסת. נ.ב. אם, אחרי שתגמור את הפרק השני (ואת לוסקאן) ותגלה איך הורגים דרקונים, אני מאוד אשמח אם תגיד לי, אני די תקוע שם.

יש משימה אחת שלא עשיתי

יש משימה שנמצאת באיזשהו מקום שנמצא על אותה מפה כמו הכניסה ללוסקאן... זה בתוך מבנה בבית קברות ויש איש ששומר על המקום... הוא אומר שיש שם בפנים איזו ספריה או מקום עם המון קסמים וקוסמים... לא הבנתי בדיוק... בכל אופן, לא מצאתי שם מה שהוא אמר... מצאתי מפתח (tomb key) אבל זה לא עוזר לכלום ולא פותח כלום ולא מצאתי קוסמים או קסמים.... יש לך מושג מה עושים עם זה?

yatooshim inc

New member
ממממממ...

נכנסת לתוך הבית ש*בתוך* הבית קברות? אם המפתח שאתה מדבר עליו לא פותח את הבית הזה, אז זה לא המפתח הנכון, אתה צריך לקבל את המפתח מהאיש (או כמו שאני עשיתי, להרוג אותו ולקחת את המפתח, המחר שהוא רצה היה גבוה להחריד), זה צריך לפותח לך את הדלת לבניין ההוא.

?!?!

עשיתי ביער את המשימה של מציאת הדרואידים וריפאתי את רוח היער, בצ'ארווד פתרתי את תעלומת הרצח עם שני האחים בטירה וחיסלתי את הסוכן של הכת. מה שחסר לי זה המשימה של הבית קברות, אני חושב. נכנסתי לתוך המבנה בתוך הבית קברות, אבל אין שם שום דבר חשוב.... מה כדאי לעשות עכשיו?

Naruto007

New member
יש מקום

בו כתוב לך כל המשימות שעשית ולא עשית... זה נקרא משהו כמו journy *something* ויהיה כתוב לך על המשימות שלא עשית. זה מאוד עוזר.

Naruto007

New member
מה הבעיה בלהרוג דרקונים?

אני חיסלתי אותם בקלות (חוץ מאחד ירוק שניסיתי כמה פעמים עד שהיצלחתי-וגם זה רק בזכות העוזרת שלי).

dragonia

New member
להרוג דרקונים

יש כמה שעוזרים לך להרוג אותם - כמו האדום הקשיש, והשאר עיניין של מזל, להקליט ולנסות שוב ושוב לגרום להם נזק פיזי, להשתמש בכל השיקויים האפשריים. איפה בדיוק נתקעת?

yatooshim inc

New member
אני אישית

יותר אהבתי את הרעיון להרוג את האדום "הקשיש". לא הורדתי לו יותר מאפס. אי אפשר להרוג אותו?

הטריק שלי לביצוע העניין

קח איתך את העוזר האורק הברברי.. קנה הרבה בקבוקים של clear thought או איך שלא קוראים לשיקוי שמאפשר לך להיות חסין לחלוטין ל fear.. גרור את השיקוי אל העוזר (כן זה אפשרי - גם אני לא ידעתי את זה עד הפרק האחרון בערך) וכך גרום לו להשתמש בו , ועכשיו יש לך עוזר סופר חזק שלא בורח מהקרב , הוא כבר יעשה בשבילך את רוב העבודה (spoken like a true rogoue
). בהצלחה !

Naruto007

New member
דווקא לי יותר עזרה

הכוהנת, בצורה שלא תאמן. נגד דרקון ירוק אחד, היא השתמשה בקסם harm שמוריד אותו ל1ק4 נ"ח, ואז הרגתי אותו במכה.

מה עם.......?

מה עם הבעיה שלי??? אף אחד לא זוכר איפה מוצאים את ההוכחה השנייה?????

למעלה