neverwinter nights

neverwinter nights

רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך להאיץ את קצב ההליכה של הדמות(או דמויות) במשחק, ואם אין אז אם יש דרך להאיץ את הקצב של הכל(כל הדמויות שנמצאות, כולל אויבים). אני אודה מאוד למי שיענה לי על השאלה. תודה :)

BluePrint

New member
...long time no system

לא מכיר את חוקי המהדורה השלישית, אבל לא נראה לי ששינו את הפרט הזה: מהירות תנועה בדרך כלל באה ביחס ישיר למשקל שהדמות נושאת עליה, אז אם תשאיר כמה חפצים מאחור, סביר להניח שתוכל לנוע מהר יותר. את ההשפעות על קרב ומספר התקפות לסיבוב אשאיר למומחים לענות. בבקשה.

Ferenheit

New member
נראה לי שהוא מתכוון למשחק מחשב בלבד

חוקי המהדורה השלישית לא לגמרי חלים כאן. לדוגמה, אני די בטוח שנזיר בדרגה 17 לא יהיה מהיר פי 3 מדמויות אחרות.

BluePrint

New member
that's not the point

כמובן, וזאת הסיבה היחידה שעניתי. (ראה התייחסות שלי לחוקי 3rd Ed) אבל חשבתי לנצל את ההזדמנות שלא מבקשים את המשחק עצמו, איך לעבור משימה מסויימת, או איזה שילוב חפצים הוא הקטלני ביותר, ולענות לשאלה התמימה. לשם שינוי, במקום לומר למבקר שהגיע למקום הלא נכון, לתת לו להבין לבד.

ogmios

New member
כל הת'רד הארוך הזה

ואף מילה על ADOM? בלופ, אני מתפלא עליך. אממ... רגע... זה היית אתה עם ADOM, או שאני מביך את עצמי ומתבלבל בינך לבין רמץ?

ננסק

New member
אכן רמץ

אבל זאת העדרות מוצדקת, הוא לא היה ליד האינטרנט בשבוע האחרון.

PUMI for ever

New member
דווקא כן,

ותתפלאי כמה שזה מובא לידי ביטוי הן בצורה הויזואלית, והן בצורה ה"מכאנית".

Naruto007

New member
מזמן לא שיחקתי במשחק

אבל אני חושב שאוכל לעזור. דבר ראשון, יש את הנזיר (monk) שעם הרמות זז מהר יותר. יש גם כמות מסוימת של משקל שאפשר לסחוב בלי בעיה, ואם עוברים את הכמות הזאת התנועה נעשית איטית יותר. לבסוף, אני מצאתי (ברמה גבוהה יחסית) מגפיים שעושים אותי תמיד עם יכולת haste שמכפיל את מהירות התזוזה שלי. רוב הזמן (בעיקר בקרבות) השתמשתי במגפיים שהופכים אותי לעמיד יותר (6+ con) וכשרק זזתי החלפתי למגפי מהירות.

שאלה חשובה מאוד!!!

ומה עם קסמים? האם כל דמות יכולה להטיל קסמים??? אני בחרתי גמד פלדין והוא לא יכול בכלל להטיל קסמים. זה אומר שרק נזירים מטילים קסמים או אולי סוג אחר של דמות???

Naruto007

New member
אני מבין שלא טרחת

לבדוק בחוברת ההוראות... בכל מקרה אני אענה. הקוסמים ה"ראשיים" הם wizard, אשף הקסמים שמסוגל ללמוד הרבה קסמים בכלל, sorcerres, קוסם שמטיל הרבה קסמים בכל יום, druid, קוסם הטבע ומזמן החיות וcleric, קוסם האל שמרפא ומלא בקסמי הגנה. חוץ מהם יש את הפלדין ורנג'ר, ששניהם לוחמים שברמה גבוהה יותר (החל מ-4) מקבלים קסמים.רנג'ר הוא גרסה לוחמת של דרואיד, ופלדין הוא גרסה לוחמת של קלריק. נזירים לא מטילים קסמים, הם מקבלים קצת יכולות שדומות לקסמים, אבל עיקרם הוא יכולת הלחימה בידיים.

dragon zlotnik

New member
שאלה כללית

אני שוקל לקנות את החבילת פלטינה בפריק... מישהוא מוכן להסביר לי על המשחק בכלליות, ו... אפשר לשחק עם זה רק באינטרנט עם אנשים אחרים? או שזה אחת האפשרויות? בכל מקרה איך עובד המשחק? (לדעתי יהיה חכם אם משהו יכתוב איזה מאמר כלשהוא על המשחק... כי שואלים עליו די הרבה שאלות... והוא המשחק מחשב הכי קרוב למ"ת)

Naruto007

New member
המשחק מומלץ!

קודם כל, יש משחק רגיל, שהוא הרפתקאה ארוכה (שאני אישית אהבתי). אין לו שום קשר לאינטרנט. באינטרנט לא שיחקתי, אבל זה אמור להיות אפילו יותר כיף. המשחק עצמו דיי פשוט: אתה מתחיל בבנית דמות, אם אפשרויות לא פרועות אבל גם לא מוגבלות (אני חושב שבתוספות יש prestiges). אתה מתחיל את המשחק עצמו בלמידת המקשים והתזוזה-מתקיפה ותזוזה ועד לinventory ושדידת ארונות וקופסאות. המשחק מתנהל בתלת-מימד, כשבכל רגע אפשר לסובב את המצלמה, שתמיד ממוקמת בזוית מעל השחקן. בדיאלוגים יש לך כמה אפשרויות ואתה בוחר את זו שהכי מתאימה לך. לפעמים הדיאלוגים ישנו את עתיד המשחק שלך לגמרי, ולפעמים הם סתם למידע על העלילה. הדמויות מבוססות על גרסה 3, וכוללת פיטים, גזעים, נשקים וקסמים מהגרסה, אך עם שינויים קלים וכמה רעיונות נחמדים. זה סיכום תמציתי על המשחק, ואני מוכן לעבוד על מאמר. אני אשתדל להוציא אותו מחר.

dragon zlotnik

New member
עוד קצת שאלות

א-בדיאלוגים יש כמה אפשרויות למשפטים להגיד ואתה בוחר אחד? ב-כמה הרפתקאות מוכנות יש במשחק?(תפרט יותר על ענייין ההרפתקאות) ג-אתה עם חבורה שהמחשב משחק? ד-מה קורה אם הדמות מתה? ה-איך המשחק באינטרנט עובד? ו-מה התוספות של חבילת הפלטינה נותנות?(נראה לי שאחת מהם נותנת הרפתקאה חדשה, אבל אי לא בטוח) ז-להרפתקה יש משימה ממוקדת שאתה צריך לעשות, או שאתה מסתובב חופשי ואתה עושה כל מיני דברים בצד?

Naruto007

New member
עוד קצת תשובות

א-כן ב-אפשר להתייחס אל ההרפתקאה כמשימה אחת שגוררת אחריה עוד אחת, כך שמלעזור לאיזה אשה אתה צריך להציל את העולם (הדברים הרגילים). יש משחק אחד שהוא לא באינטרנט, אין בחירה בעניין זה. ג-לא, אתה לבד, אלא אם אתה סוחר עוזר. ד-יש לך בחירה: או לחזור לחיים במקדש של טיר ולאבד נסיון וזהב, או להעלות משחק שמור. ה-לא יודע, לא שיחקתי בו. ו-מצטער, אבל את חבילות ההרחבה לא קניתי (וגם לא השגתי בדרכים אחרות). מה שאני כן יודע שיש בהן המשך להרפתקאת יחיד, כמו גם שיפורים ותוספות (כמו מקצועות יוקרה). ז-יש משימות עיקריות שברגע שאתה גומר אותן אתה יכול להמשיך, אבל תוך כדי המשחק אתה מגלה מקומות שלא חשובים לעלילה העיקרית ולפעמים גם מקבל משימות שאתה לא חייב להשלים. אני ממליץ לגמור את כל המשימות, זה נותן נסיון וזהב, וזה מאוד מעניין. אני אשמח לענות על עוד שאלות.

dragon zlotnik

New member
רגע אחד

אני עדין לא הבנתי מה אתה עושה אם אתה מסיים את המשימה העיקרית? (בככל המשחק הזה נשמע מ-א-ו-ד דומה לדיאבלו 2 ...)

Naruto007

New member
מבחינת משחק יחיד

אז כן, זה דומה לדיאבלו 2... אבל שונה. החוקים שונים, הדמויות שונות וצורת הטלת הקסמים שונה. איך שהמחק מתנהל הוא דומה לדיאבלו, למרות שכאן אתה יכול לסובב את התמונה, דבר יעיל מאוד. המשימה העיקרית נמשכת לאורך כמה חלקים (chapters) וברגע שאתה גומר אותם נגמר המשחק. את שאר המשימות אתה עושה כדי להתחזק מעבר למה שהמשימות הרגילות נותנות לך-אתה מקבל מפתח לחדר אוצר שמור ע"י אדם זאב, מייצג אדם חף מפשע במשפט ומקבל הרבה זהב, עוזר למכשיפה למצוא את המרכיבים הנדירים לקסם כדי לקבל את שירותיה כמוכרת... כל אלה דוגמאות מהשמחק (פחות או יותר, שיחקתי לפני הרבה זמן). אחרי שנמאס לך ממשחק יחיד, אפשר לעבור לאינטרנט, שעליו סופר לפני, וכפי שאמרתי כבר-אני לא שיחקתי באינטרנט.

Ihavenonick

New member
I've bought the Platinum ver

ok, so this is how it goes: if you've played baldur's Gate then it's the same in the single campaign( point that it is a campaign, u get a central mission and it branches to everything 'cause the area is diverse) about when you die, if you remember to save before that then you can load, if not, go to the last time you saved and curse yourself why you have'nt saved right after you have killed the dragon and wanted to go a little more, but that zombie got a luckey 20 roll and swatted you ( ah memories ;)) now about the Internet play: u go into a server after you have updated your game and the extra community file. after that you r playing in a world run by real human DMs so you go around and go buy stuff and go fight the evil hordes of enemies and players(heh) note: every server has rules of its own and every server get diverse: some r more action, while the other r more story based. if there's more qs that go ahead and ask

Thessalian

New member
תגידו, אין פורום בשביל הדברים האלה?

זה נורא לא שייך, וסתם דוחק את שאר הדיונים למטה.

למעלה