Neverwinter Nights

the incognito

New member
תראה...

אני עדיין חושב שהדרך של DDN יותר טובה :) ואני מסכים שההודעה עצמה לא הייתה במקום הנכון, אבל עדיין לדעתי NWN ורוב המשחקי תפקידים למחשב, הם כן משחקי תפקידים.

Gilgam69

New member
מה שהשה"ם ב-NWN עושה אחרי שהוא בונה

את העולם זה מה שהשה"ם עושה במשחקי תפקידים רגילים אחרי שהוא בונה את העולם - שולט בכל דבר אחר שאינו ד"ש, כלומר אנשים, מפלצות, מזג אויר וכו´. גם ב-NWN השה"ם יכול לומר לשחקן מה קורה שהוא מנסה לקפוץ מעל בור ברוחב 5 מטר וגם שם הוא יכול למצוא דרך מתוחכמת להצילו ממוות. מה ש-NWN עושה הוא פשוט ממיר את ממשק משחקי התפקידים הקלאסיים לממשק מחשב. כל השליטה בסופו של דבר עדיין בידי השה"ם רק שבמקום לומר לשה"ם שלך שאתה עושה א. ב. ג. אתה כותב לו שאתה עושה א. ב. ג.. ושוב, אל תשפוט משהו לפני שאתה מכיר אותו. נכון שעד היום אכן לא היו משחקי תפקידים במחשב אבל פה זה בדיוק מה ש-NWN בא לשנות.

Gilgam69

New member
וחוץ מזה

ב-NWN אין שום סיבה מדוע השה"ם לא יאפשר לך לזרוק את התיבה הנעולה על המינוטאור וכן הלאה. מה שאתה לא מבין זה שב-NWN יש את השחקנים (של הדמויות) ואת השה"ם שהוא למעשה שולט בכל המשחק. חוץ מזה, הגיוני שיהיה במשחק גם עורך מפלצות/בניינים וכו´.

BluePrint

New member
באמת?

אם מה שאתה אומר זה נכון, הNeverwinter Nights הזה שווה בדיקה. אבל במחשב זה CRPG: כיף, מעניין, מאתגר... אבל עדיין משחק מחשב ולכן מקומו בפורום המתאים.

the incognito

New member
ובנוסף...

גם ב NWN אפשר לדבר את הדרך שלך החוצה ממצבים. אם שה"N אומר ליצורים לא לתקוף אוטומטית, אתה פשוט נעמד ליד היצור ומדפיס מה שאתה אומר לו. השה"מ ישחק את היצור או ה NPC.

Gilgam69

New member
נקודה טובה

שאלת איך אפשר להביס אותם רק ע"י שקית חול. לא ציינת שוב דבר בדבר פיגיון/סכין או גורם חיצוני דומה. על אותו העיקרון הייתי יכול לומר: "את שקית החול אני מניח לפניי, דופק פזצט"א מאחוריה, ומרסס את השלושה בעזרת הרוס"ר מ-16 שנשאתי על כתפי." ואם אתה אומר ש"קוסם לא יכול להשתמש במ-16" אז: "אני מניח את שקית החול על הרצפה ופוקד על גדוד הפרשים המלכותי, שהמלך העביר את פיקודם אליי על מנת לבצע את המשימה שהוא הטיל עליי, לרמוס את שלושת הגובלינים המסכנים לפחות 10 פעמים ואז לבדוק לכמה חתיכות הם התפרקו."

BluePrint

New member
כמובן שעם סכין!

תגיד לי אתה איך יכול קוסם עם כוח 11 להרוג פיסית שלושה גובלינים?

Gilgam69

New member
אמרתי לך, עם המ-16 או גדוד הפרשים

אבל זה לא מה ששאלת. אתה שאלת איך לחסלם בעזרת שק חול. אז על אותו העיקרון של הסכין אפשר גם להשתמש במטה כדור-אש או כל דבר אחר, כולל חברך הדרקון (אליוט
) שעומד מאחוריך ופשוט מחכה שתאמר לו מה לעשות.

BluePrint

New member
בדיוק!

אני אמרתי בעזרת, לא על ידי. לא להרוג אותם עם השקית חול, אלא להעזר בשקית חול כדי שקוסם עם דרג"ש 8 והתקפה של 1-4 יוכל לחסל 3 גובלינים בריאים ומשוריינים.

Gilgam69

New member
אז אפשר גם להרוג דרקון אדום

ענק בעזרת שקית חול. ואפילו אלים!!!!!

BluePrint

New member
תלוי מה אתה עושה עם החול.

כי לא נראה לי שאפשר לסנוור אלים כל כך בקלות, או להרוג דרקון עם פגיון. (אפילו אם הוא מעולף)

Gilgam69

New member
פשוט מאוד

אתה זורק את החול באויר ואז שולף את מטה מכחיד העולמות שלך ופשוט מפורר את האל / דרקון / כל דבר שעולה בראשך שאין דבר היכול להנצל מכוח המטה.

BluePrint

New member
לא חוכמה.

אני לא עשיתי הסחה. (שבטח לא תעבוד על אל או דרקון)

the incognito

New member
חחח רעיון מקורי!

למען האמת הרעיון הכי מקורי שראיתי כבר כמה זמן... אתה מחפש קבוצה? :)

רמץ

New member
בטח שהם מחוסלים...

שומר בכניסה לארמון:"Halt! Who goes there?" גובלינים: "חחח - הוא לא באמת יכול לאראות אותנו, בואו נמשיך לכספת!" שומר: *תוקע בקרן* - "הזעיקו את המשמר!" גובלינים: "מ.מ..מה הולך פה? יכול להיות שהקוסם ההוא עבד עלינו?" שומר: "בעצם כשחושבים על זה, אני פשוט אחסל את כולם בעצמי..." גובלינים "חחחחאאאאאההההה... חחחחחאאאאאהההההה... אהההה!חחחחאהההה..."
(חרחורי מוות)
FIN

ד ג י

New member
זה לא משחק תפקידים במחשב...

כי זה כמו לשחק משחק תפקידים אחד על אחד מה שאתם אומרים זה שאם אני נכנס כאן לצ´אט של תפוז ןמשחק זה משחק תפקידים במחשב וזה לא משנה אם כאן יש גם מפה מוזרה

למעלה