זה לא נחשב. אף פעם לא היו לי משקפיים!!
ש שן שן היחידה New member 28/5/06 #31 אני לא מורידה אם את לא מורידה כי זה אותו דבר את נולדת עם צבע שחור? גם אני נולדתי עם בעיות ראייה זה לא משנה אם יש לי עדשות או משקפיים את יודעת מה? תכנית אני לובשת יותר את העדשות מאשר את המשקפיים אז אני לא צריכה להוריד בכלל בייי
אני לא מורידה אם את לא מורידה כי זה אותו דבר את נולדת עם צבע שחור? גם אני נולדתי עם בעיות ראייה זה לא משנה אם יש לי עדשות או משקפיים את יודעת מה? תכנית אני לובשת יותר את העדשות מאשר את המשקפיים אז אני לא צריכה להוריד בכלל בייי
ד דיייייייייייי New member 28/5/06 #27 חח אצבע שניה ../images/Emo31.gif אף פעם לא היתי בהקבצה של שלוש יחידות במתמטיקה חיחיחי... (יותר נכון עדיין לא היתי חח)
חח אצבע שניה ../images/Emo31.gif אף פעם לא היתי בהקבצה של שלוש יחידות במתמטיקה חיחיחי... (יותר נכון עדיין לא היתי חח)
ש שן שן היחידה New member 29/5/06 #33 אוקי! מכיוון שאף אחד לא רושם לך משימה אני אעשה זאת! תביאי לכאן 10 שמוצניקים! זאת אומרת עוד 10 חברי פורום שמוצניקים נחמדים וחמודים בהצלחה!
אוקי! מכיוון שאף אחד לא רושם לך משימה אני אעשה זאת! תביאי לכאן 10 שמוצניקים! זאת אומרת עוד 10 חברי פורום שמוצניקים נחמדים וחמודים בהצלחה!
J jast New member 29/5/06 #35 10?! טוב, אני אבדוק מי יש לי במסנג'ר שעדיין לא פה.. כי ניראה לי שאת כולם כבר ניסיתי להביא.
B Bray And Lex Ruls New member 30/5/06 #37 נראה לי שיש לי הכי הרבה אצבעות.. ועכשיו... אפעם לא התחלתי עם מישהו