Never Gone ב-AOL

loserontheloose

New member
Never Gone ב-AOL

או קיי הלכתי לאתר של AOL לראות אם הם שמו כבר את שאר ה-Sessions @ AOL ולהפתעתי מצאתי שם לינק שנקרא: 'Never Gone' (Full CD Listening Party) אורך האודיו, 48:30, אז יש מצב שזה האלבום המלא. אני לא מקשיבה כי נדרתי לא לשמוע שירים נוספים מהאלבום עד שיש לי אותו בידיים אבל אם מישהיא מכן רוצה להקשיב, צירפתי לינק להודעה הזאת - תבלו. ואה, אני לא ממש מבינה עדיין את העיניין של נצל"שים, אז לא לרצוח אותי אם הייתי אמורה "לנצל"ש" את זה.

Incomplete Girl

New member
לא נכנסת ולא נכנסת ../images/Emo14.gif

*משחקת-אותה-אמיצה-סטייל-סיוני* ורק שתדעו שכבר שבוע לא שמעתי אף שיר שיכנס לאלבום
אני גאה בעצמי

sivanick

New member
גו אתוש!!

אממ..לא שומעת
עוד פחות משבוע יוצא הדיסק!!!
אתם קולטים?!!
אני לא

../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

עוד 4 ימים אלבום :| עוד 6 ימים [כנראה] אלבום בארץ :| *מתה*

גיליLOVE

New member
קצת לא קשור....או שכן בעצם...

הלכתי היום עם חברים לקניון ונכנסתי רגע לצליל ושאלתיא יפה יש דיסקים של הבויז. אז המוכרת ברוב חוצפתה עושה לי:" אין כרגע..." מה אין?!! הייתי בהלם!! כול החנות (וזאת חנות ממש גדולה!) ואין בויז?!!אז התעצבנתי ממש ואז שאלתי אותה מתי יגיע אליהם הדיסק החד אז היא אמרה לי לנסות בשבוע הבא...אתן באמת חושבות שזה יגיע כבר בשבוע הבא?

../images/Emo108.gifנממ..

נראה לי שכן.. *מחזיקה אצבעות* לפני שבוע [או קצת יותר] שאלתי בטאוור רקורדס אם הם כבר יודעים מתי יגיע האלבום. המוכר אמר שהוא לא יודע עדיין, אבל זה יכול להגיע תוך יום-יומיים, ויש גם מצב שזה יגיע אחרי שבוע..

גיליLOVE

New member
מנצלשת את עצמי...../images/Emo13.gif

כרגע פתחתי ראש 1..וכמובן שראיתי את כול הדברים המזעזעים שהם רשמו על ניק בכתבה על פאריס אבל מעניין תתחת שלי מה הם חושבים...בכול מקרה יש כזאת כתבה שנקראת "הדבר הטוב הבא" זה כאילו מציג את הכוכבים הבאים. אז יש שם קטע על קרי אנדרווד המנצחת של אמריקן איידול האחרון. קיצר כתבו שהיא מוציאה סינגל ראשון ב14 ביוני!! זה מתנגש עם הבויז!! מה יהיה?!?!?!??!?!?!?!?!.!. חושובות שזה ייפגע במכירות? אהה ורק לשם הרקורד אני לא אוהבת אותה בכלל בכלל!! רציתי שאנתוני המדהים שלי יינצח!! מה שגם הוא שר את אינקומפליט בתחתרות.

Miss Kitty

New member
קארי../images/Emo99.gif

קארי מוציאה סינגל, הם מוציאים דיסק.. הם לא מתחרים באותה קטגוריה.. לא נראה לי שזה יפריע למכירות..

loserontheloose

New member
אכן

סינגל ואלבום זה לא אותו דבר, זה לא אותה טבלת מכירות וזה לא יפריע למכירות.

Miss Kitty

New member
../images/Emo99.gif

Safest Place To Hide
איזה יפה
נתנו לכולם לשיר
קווין נשמע כל כךךךך טוב!!

למעלה