never fade away

OMRICH

New member
never fade away

מה אני יכול להגיד? פשוט מדהים. אפילו האחים שלי התווכחו מי ניצח בסוף והם עדיין חושבים שאנחנו משוגעים. תגובות הערות מחשבות לשירשור הזה.

Not Fade Away.

אכן, פרק מדהים ומצויין שאני פשוט אוהבת. וזו בערך הפעם הראשונה שקרה לי שהמילה 'אהבה' לא רחבה מספיק כדי להכיל את מה שאני מרגישה.. :) הפרק מכיל בתוכו את המשפט הנהדר שמתאר את הסדרה כולה- If nothing we do matters, then all that matters is what we do. הם הבינו שאין סיכוי שיוכלו להרוס את וולפראם והארט, את השותפים הבכירים, ובכלל, כל דבר שהם יעשו לא ישנה כלל, הם נמצאים בתוך מכונה עצומה שמטרתה מעורפלת. אבל הם מחליטים לפעול בכל זאת. לעצור את גלגלי השיניים ולו לרגע. להראות לכוחות הפועלים שהם לא שולטים על איש, להקשות מעט על קיומם. וכך, אם לדבר שהם עושים אין משמעות, אז המשמעות היחידה היא במה שהם עושים. הם נלחמים, מתמרדים- לא כדי לנצח, כדי להוכיח. אנחנו כאן, אנחנו קיימים בזכות עצמנו וזה הכוח שלנו. הם נלחמים בשביל להילחם, ולכן זה לא באמת חשוב מה יקרה בסוף, המאבק עצמו הוא העיקר. וכך מסתיימת לה סדרה נפלאה. ובאופן אישי: הסדרה שינתה אותי. טלטלה אותי, הפכה אותי, העיפה אותי וגרמה לי להתאהב בה. בדמויות, במקומות, ברעיונות העמוקים והנכונים כל כך. מתוך הסדרה שאבתי ידע בפסיכולוגיה, בפילוסופיה, בקרימינולוגיה ובכל כך הרבה 'לוגיות' שהפכו לכיפיות רק בגלל הסדרה. אני קשורה לסדרה עמוקות ונראה שכך זה יישאר. היה לי הכבוד והזכות לצפות ויותר מכך, לחוות את 'אנג'ל- שקיפלה בתוכה המוני רעיונות מרתקים ונפלאים. הסדרה חיה עמוק בלב כלכך הרבה אנשים, ולכן היא לעולם לא תיעלם. לעולם לא.

Fairywitch

New member
מתי נאמר המשפט הזה? חיכיתי וחיכיתי

ולא שמתי לב
הוא מופיע בחתימה שלי כבר המון זמן, ואני מאמינה בו בכל הלב, הרבה לפני שראיתי את הפרק הזה

nick at noon

New member
אני לא בטוח אם הוא נאמר בפרק

הוא במקור היה בפרק של עונה 2. אבל הוא נובע מהפרק הזה בצורה כל כך ברורה (במיוחד מהשיחה של גאן עם אנני) שהוא לא היה חייב להאמר. ואני לא רואה את זה בחתימה שלך.

Fairywitch

New member
כן, גיליתי שזה נמחק מהחתימה כי

תפוזונע החליט שיש לי יותר מדי תווים בחתימה.
זה היה שם במשך כמה חודשים! החזרתי את זה- אני מקווה שזה כבר מופיע...

למעלה