network and unix programming

אממ... שוב זה לא מה שאני מחפש

אני לא מחפש משהו שהוא high level ברמה כזו אני לא מחפש לעשות היכרות עם תכנות socketים אני מחפש משהו יותר קרוב למערכת... קרוב יותר אולי לפרוטוקולים... ביקשתי בתקווה שלמישהו כאן יש רעיון קצת יותר יצירתי מfirewall או sniffer עד כמה שהרעיונות האלו מעולים... הרעיון כרעיון הוא קצת נדוש, מפני שאני לא מתכנן לבצע משהו שיעלה על ethereal או iptables כל אחד בעבודתו שלו...

yar1v

New member
תקנה שרתים

ותבנה ממשקי נתונים בLOW LEVEL שאתה מחפש. אין לי הצעה אחרת, מצטער :~ )

voguemaster

New member
הצעתי לך

לכתוב transport layer משל עצמך, מה הבעיה ? לא טוב ?

מי אמר שזה לא טוב P:

זה בהחלט אחלה רעיון... אני לא מבין למה הגישה הצינית הזו... סך הכל באתי לכאן לשאול אם לאנשים יש כאן רעיונות יצירתיים... כי לי חסר:\ אני לא חסר נסיון, אני יודע מה אני רוצה... ואני מחפש משהו מאד ספיצפי... ולכן חלק גדול מההצעות כאן לא מתאים

voguemaster

New member
אבל אני תמיד ציני ../images/Emo6.gif

הרבה פעמים בהומור (וזה דבר שלא תמיד יודעים עליי) אז קח בקלות

DNile

New member
להציע לך פרויקט תקשורתי

שאף אחד עוד לא חשב עליו, וזה עוד לא קיים בשוק, זה די קשה. בעיקר כי אם היה לנו רעיון טוב לפרויקט כזה, הוא כבר היה קיים(או בשלבי בנייה). עוד כמה רעיונות - Packet generator, איזה שהיא חבלה / תוכנה שתתן לי בתור המשתמש אופציה נוחה ומהירה לסנטז פקטות מסוגים שונים, ולשלוח אותן. משהו שיתן לי בשניות ספורות לשלוח הודעת ICMP dest unreachable, עם TTL 4, וIP checksum דפוק למשל. משהו שיתן לי לשלוח ARP Request על כתובת X מכתובת Y, כשכתובת המקור היא בכלל כתובת multicast. למה זה טוב אתה שואל? בתור חבילת עזר לבדיקות של ציודי תקשורת למיניהם. VPN. אולי באמצעות IPSEC.

תודה רבה

לא אמרתי פרוייקט שאף אחד לא חשב עליו ושלא קיים בשוק... אבל משהו מעבר לרעיונות הסטנדרטים כן אפשר. לא חיפשתי משהו שהוא ממש ממש שימושי... סך הכל משהו שיהיה מעניין לעבוד עליו

DNile

New member
אתה צודק...

אבל לאו דווקא התכוונתי לממשק למתכנתי C/C++, לצורך העניין אפשר שהיכולות האלה יהיו בידיים גם של מי שלא יודע לתכנת, אבל כן מבין בתקשורת, או לחילופין - שאפשר יהיה לכתוב סקריפטים קטנים, בפרל וכו', ולא להתחיל להסתבך עם לכתוב תוכנית C שלמה, כשכל מה שאני רוצה לעשות זה לשלוח הרבה PINGים, כשהPayload שלהם מכיל ערכים אקראיים.

למעלה