netbeans 7.31 שוחררה

פרסאוס

New member
netbeans 7.31 שוחררה

לצערי, לא תוקנו הבאגים של עבודה בC11.
הסביבה עדיין מעירה על "טעויות" בזמן שהן תחביר נקי לחלוטין ב C11 (למרות שאפשר לקמפל)
להורדה:
https://netbeans.org/downloads/

nocgod

New member
האמת זה מחלקה שקיימת בכמה וכמה IDE

לצורך העניין גם בeclipse הטיפה פחות בוגר וגם בVS יש את הבעיה הזאת מעת לעת...צריך לעשות rebuild במקרה של אקליפס או לחכות כמה שניות בVS כדי שהוא יפסיק לאכול סרטים...

לא השתמשי לעולם בnetbeans ואני רוצה לנסות סביבה חדשה ובוגרת יותר מ eclipse עבור פיתוח java... מה עדיף netbeans או intellij?

פרסאוס

New member
לא כתבתי ב intellij כבר שנים

כך שאין לי מושג לגביה. בין נטבינס לאקליפס... משתמש בשתיהן.
רב הג'אווה בנטבינס. גם הC++ בלינוקס כנ"ל PHP ו Groovy.
הפייתון והאנדרואיד באקליפס.
JS פה ופה... רובי באקליפס.
אני חושב שאקליפס מריצה השלמות מסויימות טוב יותר.
כנ"ל התממשקות ל C++ ועבודה עם מרוחקים (קמפול על שרת לינוקס מחלונות).

nocgod

New member
אין ספק שכשכתבתי C בלינוקס

eclipse היה ברכה משמיים :)
אז הבחירה האישית שלך לIDE עבור java היא netbeans אבל עבור אנדרואיד היא eclipse...מעניין :)

BravoMan

Active member
אם אתה מוכן לוותר על הנוחות של עורך ממשק

וויזואלי ש-ADT מספק, אפשר לפתח עם netbeans ל-Android.

ניסיתי את זה ממש טיפה, אבל חזרתי ל-Eclipse, כאמור בגלל מעצב הממשק.

חייב קשים כשיש מבחר

nocgod

New member
למען האמת...

אני מעדיף תמיד להשתמש בממשק גראפי, רק אם אני מעלה קוד לשרת מרוחק ויש לי רק console אני משתמש בnano וGCC וואלגרינד ללא ממשק...
הקיץ יהיה לי זמן (אין קורסי בחירה שנפתחים בקיץ :( ) אני אנסה לעבור ל android studio כדי לטעום קצת ממנו :)

BravoMan

Active member
שזה בעצם IntelliJ בתוספת של Google.

צריך באמת לבדוק אותו מתישהו.

אישית, אני במצב הפוך: מעדיף ממשק שורת פקודה, ואם כבר גרפי אז סביבות קלות.

אני מרגיש שזה נותן לי יותר שליטה, ומאז שלמדתי BASH, זה גם מאפשר המון אוטומציה וקיצורי דרך.

אני מנסה מדי פעם להשתמש ב-VIM, אבל תרם הצלחתי להגיע לרמת בקיעות רפלקסיבית בו כדי שהוא באמת ישרת אותי ביעילות.

אם זאת, לפיתוח קל אני מעדיף Gedit עם פלאגין של SymbolBrowser ולפיתוח יותר משמעותי את Geany.

זאת כמובן לכל דבר שאינו אפליקציות ל-Android, שם אני פשוט זורם עם הכלים הסטנדרטיים של Google.

nocgod

New member
כן...

מאחר ורוב הפיתוח שלי מתבצע במסגרת לימודים כרגע...אני באמת מעדיף לכתוב קוד בIDE כי אני עובד ב#C או java לרוב...בוא נגיד לא הייתי רוצה לעשות SWT בעורך טקסט, מעדיף את הwindows builder pro...
בפיתוח האחרון שלי (משהו שקשור במסעדות ותפריט ממוחשב...) זו הייתה תוכנת java ב backend ו web בfront אז הפיתוח התבצע בגדול בeclipse בשביל השרת ובnotepadd++ בשביל ה JS והhtml...אגב חדירה ראשונה שלי לעולם הweb :) מאוד התרשמתי מיכולות של angularJS ו bootstrapJS של טוויטר...:)

אנדרואיד אני משתמש בגדול באקליפס, פשוט לא נגעתי בזה כבר די הרבה זמן, ומכל העבודה שלי עם אקליפס לאחורה הוא די מעצבן אותי אז אני מת לנסות משהו חדש...:)

ולסיום אני מצטרף קובץ חצי בדיחה חצי אמת, תמונה מאחת המצגות של קורס testing ואיכות תוכנה שאני לומד למבחן שלו כעת...

טרמפיסט

New member
זו סביבה מומלצת עבור פיתוח ++C/C ?

לפני כחמש שנים עשיתי שימוש ב-NetBeans לכתיבה ב-Java והייתי חסיד נלהב. מצד שני, בתור IDE ל-++C/C הוא היה די עלוב לצערי. האם המצב עדיין כזה או שנוספה תמיכה רצינית יותר מאז (גרסה 5)?

למעלה