NetApp
י ילד כחול New member 17/2/06 #2 ../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif שלח לי מסר לפה צריך קראק לתוכנה דחוף!!!!
א אוריקס New member 17/2/06 #3 אני אסביר במקומו כרגע העברתי לו הגדרה שצובעת את הניק שלו בפרוקסו והוא רצה לבדוק
א אוריקס New member 17/2/06 #8 כבר כתבתי לך את הפתרון, אאל"ט כנס ל- kill javascript banners ותכתוב ב url match (^www.tapuz.co.il).
M MaD-d0g New member 19/2/06 #9 תודה ! פעם שעברה אמרת לי איך לסדר את YNET... עכשיו זה גם תפוז תודה יש לך עוד איזה טיפים
א אוריקס New member 20/2/06 #10 כן קודם כל, בד"כ kill javascript banners היא ההגדרה הבעייתית. דבר שני, אצלי תפוז נראה כמו בתמונה המצורפת, דבר איתי אם אתה רוצה את ההגדרות.
כן קודם כל, בד"כ kill javascript banners היא ההגדרה הבעייתית. דבר שני, אצלי תפוז נראה כמו בתמונה המצורפת, דבר איתי אם אתה רוצה את ההגדרות.
י ילד כחול New member 17/2/06 #6 ../images/Emo208.gif מה זה פרוקסו איזה שטויות אוריקס אתה פתטי( מלא פתוס, חדור רגשות, מעורר פתוס, מעורר רחמים, מעורר חמלה, נלעג, מגוחך ) נו, מה עם הקראק שלי, אני בקריז. נשאר לי עוד יום אחד להשתמש.
../images/Emo208.gif מה זה פרוקסו איזה שטויות אוריקס אתה פתטי( מלא פתוס, חדור רגשות, מעורר פתוס, מעורר רחמים, מעורר חמלה, נלעג, מגוחך ) נו, מה עם הקראק שלי, אני בקריז. נשאר לי עוד יום אחד להשתמש.