Nestea

romeopimp

New member
Nestea

כולנו רואים שנסטי עכשיו צומח וצומח.(אלא אם כן אני היחיד ששמתי לב לכך). אז עכשיו נסטי יצאו בטעם חדש - מנגו אננס. שאני טעמתי אותו והוא ממש טעים. הקטע המוזר שנסטי עוד לא פרסמו את המוצר הזה וככה קשה שהציבור יידע שיצא טעם חדש. רציתי לדעת אם מישהו טעם את הטעם החדש של נסטי? ומה הוא חושב עליו? תודה רבה

latrin

New member
כולנו רואים שפרסומות "סמויות" צומחות וצומחות

רציתי לדעת אם מישהו מוכן להעיף את זה מכאן? ומה הוא חושב עליהן? תודה רבה

אני לא חושב שמדובר בפרסום סמוי

אם הוא היה טרול הוא היה מפיץ את ההודעה הזו בעוד פורומים בפרדס והוא לא עשה זאת. ובכל זאת מעניין אותי, למה בחרת לשאול את השאלה הזו דווקא בפורום שלנו?

מאיפה הבאת את התמימות הזאת מירן?

"כולם רואים שנסטי צומח וצומח"? גיב מי אה ברייק. ואם אפשר איזה אייס T עם הברייק הזה אני אשמח.

../images/Emo6.gif אחת הגדולות.

אני חושב שתה חם מתמצית זה משקה של פקידים וחולים. תה קר זה משקה של כוסיות, כך או כך הוא לא ממש טעים בשום טמפרטורה או מצב צבירה.

משקה של כוסיות?!

אתה יודע כמה החרא הזה משמין??? תהרגו אותי עוד לא הבנתי את הפשר של תה קר ב7 שקל. לא מספיק שתה זה משקה של רוסים, שעוד נשלם עליו? 7 שקל?! יאללה יאללה.* *חוץ מאייסT אפרסק, הוא דווקא טעים לאללה.

ק ר ח

New member
נסטי זה אחד הדברים.

זו דוגמא למוצר שבמשך שנים נרכש,נקנה ונשתה ע"י סטלני ישראל,ללא כל פרסום וללא כל שיווק,ופתאום אחרי שנים שכנראה הבינו מי קהל היעד העיקרי של המשקה המתוק הזה,פתאום דפקו לנו פרסומת סטייל הודו שאנטי סטלה.למי שלא הבין מה אני רוצה(כנראה כ אני סטלן) התכוונתי שהמוצר עצמו כל כך טוב שהוא כבר שנים נמכר טוב ללא כל פרסומות,וד"א אתמול הייתי בסופר וראיתי גם אריטקי קרח נסטי.צריך לנסות.

enwhysea

New member
הקטע המוזר

שיש קמפיין ב 750.000$ באייס בקשר נסטי מנגו... באמת מוזר

enwhysea

New member
ואחרים מדברים על 5 מיליון...

אז שיווק גרילה זה חלק מזה?

למעלה