NEOPETS

shabluly

New member
NEOPETS../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo80.gif

אני פותחת שירשור ניאופטס! למי שלא יודע ישנו אתר שנקרא ניאופטס ובו אתה יכול לפתוח חשבון, ליצור חיה משלך אותה אתה צריך להאכיל- על ידי קניית אוכל- שאותו אתה משיג על ידי משחקים ועל ידי חנות משלך. זה אתר ממש מגניב ונוצרו לו הרבה קוויזים. כל מי שמכיר קוויזים שקשורים לניאופטס מוזמן לשרשר.

והמילים

If you were a Neopet... You'd be a Bruce! The Bruces love competition and they also love to dance. You will often see them having major dance-offs in the Cold Snow Dance Area of Happy Valley. The last Bruce standing wins.

קיבלתי אותה תוצאה..../images/Emo87.gif../images/Emo159.gif|הילה|

בהתחלה היה לי משהו אחר, אבל אז שיניתי כמה תשובות ויצאתי ככה.
*מצטרפת לשאלה של קובי* *הולכת להרשם לניאופטס*

HaMsTeR

New member
איזה קוויז מתוק!^^ ../images/Emo118.gif../images/Emo155.gif

נורא ניהנתי לעשות אותו!@ יצא לי chia.. וזה מה שכתוב- If you were a Neopet... You'd be a Chia. The Chia is a lovable little character who is full of joy. Chias love exploring the land and making new friends. ובדיוק אתמול נרשמתי לנאופטס
^_^

PURPLE CHICKEN

New member
קיקו......./images/Emo9.gif

גרררר... לא בדיוק אומר עלי מש'ו, אבל הקודמים (רק שניים...
) שיצאו לי היו מ-מ-ש לא נכונים אז שיהיה...

LeAnNe

New member
איזה חמודים החיות האלה..../images/Emo159.gif

אני איזה סוג של ברווז וציפור

LeAnNe

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעוד../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

באמת שיש הרבה קוויזים כאלה.. 20Neopet%20Are%20You? target=_blank>1 (אני לא אהבתי את התוצאות בקוויז הזה) 2 3 מעניין אם משהוא קיבל אותו יצור פעמיים.

PURPLE CHICKEN

New member
איזו פיה מניאופטס את../images/Emo35.gif

גרררר... כאן.
(You're a Light Faerie! You are very social and know everyone you see. You enjoy collecting things too and your room is crammed with stuff.)

למעלה