nemesis

nemesis

לכל מי שראה את נמסיס - בכתוביות מופיע קרדיט לוויל ויטון (ווסלי קראשר) אבל איפה הוא מופיע בסרט למען השם?

AKIRA972

New member
הוא מופיע אבל משום מה ההפקה האולפני

הוא מופיע אבל משום מה ההפקה האולפנים העורכים הבמאי הצלמים הקהל וכנראה גם השחקנים העדיפו פשוט שלא לראות אותו בכל מקרה הוא היה לאמור להופיע בתוספות של הDVD גם זה לא קרה

subatoi

New member
ניתן לראות את ווסלי

אם אני לא טועה, בגרסה הקולנועית (לא דיוידי או וידאו) שהוקרנה באבק כוכבים האחרון, היה אפשר לראות אותו, בקצה של הפריים בשולחן הארוך (והערוך) של החבר'ה. יש גם תמונות ברשת שבהן הוא מופיע (דה). ולגבי גינאן- יש שחקנים שמעונינים לפעמים לא לקבל קרדיט. אם זה בגלל תפקיד קטנצ'יק וסמלי (אית'ן פיליפס (ניליקס) במב"כ 8, וופי גולדברג (גינאן) בנמסיס), ואם זה השחקן ההוא (םרנק לנגלה?) שהופיע בטרילוגית פרקים של ח"ע9 בתור ראש השרים או משהו כזה, ולא קיבל שום קרדיט. כנראה שהוא לא רצה. יש ויש.

sysiphus

New member
גם דיוידי/וידאו וגם ב-YES ו-HOT

הוא מופיע שם, אוכל עם כולם ושמח בשמחתם.

subatoi

New member
אני לא ראיתי אותו בוידאו.שלוש פעמים

ואני מאלה שמחפשים אותו...

sysiphus

New member
אתה רואה את הוידיאו הלא נכון

אם שכרת, אזי כנראה לא שכרת את גרסת ה-Wide-Screen. ווסלי הרי מופיע ממש בצד, וכשסרט מועבר לפורמט הטלוויזיוני, צריך להתאים אותו מ-9/16 ל-3/4, וחותכים אותו משני צידי הפריים כדי להתאימו - למשל, חתכו בטח את ווסלי... אלא אם אתה רואה את גרסת ה-Wide-Screen, שהיא גרסת הסרט כפי שהוא במקור.

I א י י ל I

New member
אתם בטח צוחקים איתי

רואים אותו יושב ליד שולחן למשך רבע שנייה רק חצי מהגוף שלו גם, ממרחק גדול יחסית ולזה אתם קוראים שהוא מופיע בסרט. חוץ מזה, הוא בטח היה השחקן הכי טוב בדור הבא והם ככה מוותרים עליו.. נו טוב..
חוץ מזה אם מישהו עדיין מעוניין לקנות ממני את הדיוידי.. אני פתוח להצאות..

S h a y 9 9 9

New member
תגיד לי שאתה ציני- בבקשה

"הוא בטח היה השחקן הכי טוב בדור הבא והם ככה מוותרים עליו"

subatoi

New member
הוידאו הלא נכון?!

יש כזה דבר? נכנסים לספריית וידאו, ו- in the unlikely event שיש להם מב"כ, ואם במקרה יש להם את נמסיס, לוקחים. בספריה שלי אין את הלוקסוס לבחור מבין גרסאות שונות של אותו סרט. אם בכלל יש שם מד"ב, מב"כ ואת אותו סרט עצמו. מאיפה אתה לוקח סרטי וידאו? ניו יורק?

subatoi

New member
נו, באמת...

אפאחד מהנ"ל לא עונה להגדרה של "חנות וידאו ממוצעת". האוזן השלישית ידועים בכך שהם מביאים דברים שאחרים לא מביאים (מהמעט שאני מכיר אותם), ואמזון זה... אמזון. אז מה הפואנטה פה?

sysiphus

New member
שאלת מאיפה אני לוקח סרטי וידאו

האמת, שאני בד"כ לא לוקח אותם. אני מקליט מהטלוויזיה, וקונה DVD-ים שחשובים לי.

subatoi

New member
שאני אבין - אתה אמרת לי

ששכרתי את הוידאו הלא נכון וכו' וכד' וכיו"ב, כשאתה בכלל לא שואל מספריות וידאו? אז מה הקטע? זה כמו שאני אתווכח איתך על נקודות ציון מדויקות של האי הכי נידח בין הים הצהוב לאוקינוס ההודי, כשמעולם לא ראיתי GPS, מפה או גלובוס... רבאק...

subatoi

New member
זה סיפור ארוך וסבוך מאין כמותו

ושומדבר לא קבוע ולא רשמי עד שהגברת השמנה שרה (או עד שהקלינגון השמן שר, לחובבי ח"ע9), אבל בכל זאת תודה רבה על הברכות

למעלה