Nej לאמהות מניקות

forglemmigej

New member
Nej לאמהות מניקות

בחנות היוקרתית אילום (Illum) אשר בקופנהגן בעל המסעדה-קפה החליט לאסור על הנקה בפומבי . מסתבר שאמהות רבות בחופשת לידה היו מגיעות לשם לפגישת ועידה ומניקות חופשי את העוללים לפני כל הסועדים שטענו שזה מוציא להם את כל החשק והתאבון להיות נוכחים בסצנה המרגשת. הוא בעצמו אב לארבעה ילדים אבל טען שילדים זה נפלא וגם אמהות אבל זה ממש לא נפלא להניק אותם לפני כל העולם ואשתו. אני לגמרי בעד ולמי שטוען שגם בשפת הים מתהלכים חצי ערומים ולפעמים טופלס זה מקובל וחלק מהמקום ללכת ככה בשפת הים אבל לא במקום שאנשים סועדים בו. בכלל יש הרבה מקומות פה שנקראים childrenfreezone מסעדות, בתי מלון ואפילו טיסות מסוימות. מה שעוד חשבתי אולי גם לג'ינג'ים לא יתנו להכנס לשמה מה יהיה אז
http://www.bt.dk/danmark/illum-cafe-forbyder-ammende-kvinder

forglemmigej

New member
מענין

כל הסקרים האלו אתה באמת מאמין להם, הרבה פעמים יש תגובות מתחת לסקרים או כתבות מסוימות שאומרות את ההפך בדיוק ממה שהנושא מציין .. במקרה הזה מדובר על האמהות שלא עושות חשבון לתינוק באמת לא אכפת איפה יניקו אותו הוא לא יודע אם זה בית קפה או מטוס או סתם בבית. אני חושבת שהחברה שלנו היום (החברה המערבית) היא מאד קצרת סבלנות לכל דבר ילדים שמפריעים זה חלק מחוסר הסבלנות שלא לדבר על תינוקות, אומרים שילמתי ממיטב כספי למה אני צריך לסבול את הצעקות שלו אלו

אספרסו2

New member
כמי שמגדל ילדים

בגרמניה אני יכול להעיד ממקור ראשון שהמיקום שלה כלפני האחרונה משקף בהחלט את המציאות. אין עשן בלי אש.

d a n i t t

New member
דעה אישית

דעתי האישית היא שלאישה מותר להניק בכל מקום, היום ההנקה יכולה להיות מאוד "מוסתרת" יש סינרי הנקה, יש צעיפים שמסתירים, בכל מקרה לא רואים אם לא ממש מסתכלים. תינוק שרעב צריך לאכול במיידי, ולא כל תינוק מסכים לקחת בקבוק בחודשים הראשונים. אין לצפות שיגווע ברעב ואין לצפות שאישה תניק אותו בשירותים או בקור של מינוס מעלות ואי אפשר שתישאר בבית עד שהתינוק בן שנה. בד"כ צריך קצת אוורור... מסעדה שלא רוצה שיניקו בפרהסיה שתסדר חדרון קטן צדדי, כמו שיש חדר למעילים וכמו שיש שירותים. ואני לא מבינה אין הנקה יכולה להפריע מסתם גבר שמשתין בגינה הציבורית ולהם לא באים ומעירים...

forglemmigej

New member
את צודקת

הסיפור הוא על נשים שאינן מסתירות כלום ומניקות לפני זרים בלי להתחשב בהם בצורה גלויה לגמרי ואלו שמשתינים בפומבי זו באמת תופעה די מגעילה ,אף פעם לא הבנתי למה אי אפשר להגיע לתחנת דלק הסמוכה ברובן יש שרותים.

מלפפiן

New member
אני גם מסכימה,

אם אישה משתמשת בסינר הנקה או משהו בסגנון שמסתיר אז אין שום בעיה כמובן. הבעיה היא לדעתי, שיש נשים שבצורה מאד אגואיסטית חושבות, שאת תהליך ההנקה הן צריכות לחלוק עם כל העולם ואשתו ופשוט מורידות חולצה במסעדה לפני כולם (גם אם יש מקום יותר פרטי לעשות זאת, הן בעיקרון לא יקומו מהכיסא) הזוי לחלוטין לדעתי. ולגבי השתנה ברחוב, אני לא יודעת מה דעת הסקנדינבים בעניין, אבל בהולנד זה מחוץ לחוק ומקבלים על זה קנס.

למעלה